Uusi tiimi tukee entistä vahvemmin verkoston teemaryhmätoimintaa

Changemakerin vuoden 2015 tiimin on aloittanut toimintansa. Tiimi kokoontui ensimmäiseen kokoukseensa torstaina 8.1. Kokouksessa muun muassa jaettiin vastuualueet, johon liittyviä tehtäviä kukin tiimiläinen tänä vuonna erityisesti hoitaa.

Changemakerin tämänvuotista, radikalisaation ehkäisyyn liittyvää kampanjaa luotsaa kampanjavastaava Aino Tiitta. Aino toimii myös kampanjasuunnittelusta vastaavan rauharyhmän yhteyshenkilönä, joten jos aihe kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä! Myös Changemakerin kaksi muuta pysyvää teemaa, velka ja ympäristö, saivat tiimiin teemavastaavat. Ympäristöryhmän tukena toimii kuluvana vuonna Jaro Karkinen ja velkateemasta vastaa viime vuonna Veroparatiisimatkat-kampanjaa vetänyt Riikka Piri.

Changemaker-viikonloppujen suunnittelusta vastaa koulutusvastaava Laura Tiitu, jolle voi kertoa ideoitaan ja toiveitaan viikonlopun ohjelman suhteen. Verkoston näkyvyyttä muissa tapahtumissa ideoi ja toteuttaa puolestaan tapahtumavastaava Anne Heikkinen. Paikallisryhmien toimintaa tukee paikallisryhmävastaava Johanna Kesti. Uusien ryhmien perustamisessa auttaa Johannan lisäksi myös jäsenvastaava Patrick Ahlstrand, jota kannattaa pyytää vierailulle, jos toivoo Changemaker-esittelyä paikkakunnalleen. Changemakerin nettisivuille ja sosiaaliseen mediaan sisältöä tuottaa tiedotusvastaava Sinituuli Suominen.

Verkoston puheenjohtajana jatkaa toista vuotta Elina Tyynelä. Hänelle sekä muille tiimiläisille voi lähettää sähköpostia etunimi.sukunimi@changemaker.fi –muotoiseen osoitteeseen. Tiimin ja koko verkoston toimintaa tukevat Changemaker-koordinaattorit Pertti Keinänen ja Sini Tyvi.