Koulutusviikonloppu 19.-21.1.2007

Changemakerin talven valtakunnallinen koulutusviikonloppu pidetään Parkanossa tammikuun loppupuolella. Ilmoittaudu 10.1. mennessä!

Changemaker kokoontuu yhteiseen koulutusviikonloppuun jo neljättä kertaa. Paikkana on tällä kertaa Vahojärven leirikeskus Parkanossa, aikaa perjantai-illasta 19.1. sunnuntai-iltapäivään 21.1.2007, ja tavoitteena kerääntyä 40-50 changemakerin voimin kouluttautumaan, suunnittelemaan toimintaa ja samalla tietysti pitämään hauskaa. Koulutusviikonloppu sopii erityisesti uusille jäsenille ja niille, joilla ei ole vielä CM-toimintaa paikkakunnallaan. Osallistujia tulee eri puolilta Suomea ja mahdollisesti myös Norjan Changemakerista.

Mitä koulutusviikonlopussa tehdään?
~ Ihmetellään Changemakeria ja mitä viime vuosina on jo tehty
~ Kuullaan matkakokemuksia Tansaniasta ja Perusta
~ Perehdytään puhujavieraiden opastuksella mm. ilmastonmuutokseen ja ympäristöpakolaisuuteen
~ Lumienkeleitä
~ Ideoidaan uusia kampanjoita ja muita toimintamuotoja
~ Pidetään jäsenkokous (verkoston ylin päättävä elin)
~ Hiljennytään ja nautitaan talvisesta luonnosta
~ Syödään, nukutaan, valvotaan, lauletaan, rymytään yhdessä.

Viikonlopun hinta on 30 euroa, mikä sisältää kaiken paitsi matkat. Matkakuluissakin Changemaker auttaa tarvittaessa, ja kuljetus Parkanon rautatie- ja linja-autoasemalta on ilmainen. Saapuminen leirikeskukseen tapahtuu portaittain perjantaina klo 17-19 ja lähtö sunnuntaina klo 14-17.

Tule mukaan! Ilmoittaudu viimeistään 10.1.2007 Hermannille osoitteeseen hermanni.riikonen@changemaker.fi. Kerro nimesi, osoitteesi, syntymäaikasi, puhelinnumerosi ja mahdollinen erityisruokavaliosi. Jos kaipaat lisätietoa, kysy ihmeessä!

Ohjelma täsmentyy alkutalven aikana, ja leirikirje lähetetään sähköpostitse tammikussa. (Jos haluat sen tavallisena postina, mainitse siitä ilmoittautuessasi.) Tervetuloa!

Järjestämiseen on saatu EU-tukea kansalaisjärjestöjen kehityspoliittista vaikuttamista tukevan FEST-hankkeen piiristä.