Tiimin täydennyshaku auki 26.4. asti

Changemakerin tiimiläisiä Changemaker-banderollin kanssa.

Kiinnostaako sinua globaali oikeudenmukaisuus ja vaikuttaminen?
Haluaisitko saada kokemusta järjestötoiminnasta ja tiimityöskentelystä?
Etsitkö mukavaa puuhaa syksylle 2024?

Changemakerin tiimiin on avattu täydennyshaku vuodelle 2024.

Tiimi on Changemakerin toimintaa ohjaava ja tukeva toimikunta, joka koostuu verkoston vapaaehtoisista. Tiimiin kuuluvat puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä 4–7 muuta varsinaista jäsentä. Tiimin tehtävinä ovat muun muassa verkoston toiminnan suunnittelu ja kehittäminen, jäsenten ja paikallistoiminnan tukeminen sekä valtakunnallisten tapahtumien organisointi. 

Tiimi pitää yhdessä verkoston työntekijöiden kanssa huolta siitä, että verkoston jäsenkokousten päätökset toteutetaan ja niitä seurataan. Tiimin toimikausi on yksi kalenterivuosi, eli tässä tapauksessa 31.12.2024 saakka. Tiimi kokoontuu noin kolmen viikon välein, kesällä harvemmin.

Tiimiin etsitään nyt varapuheenjohtajaa. Lisäksi tiimiin on mahdollista hakea tiimin jäseneksi. Yhteensä tiimiin mahtuu enintään kolme uutta jäsentä.

Varapuheenjohtajan rooli on tukea puheenjohtajaa Changemakerin toiminnan toteuttamisessa. Varapuheenjohtaja huolehtii 20v juhlavuoden kampanjan sujuvuudesta ja verkoston yleisestä toiminnasta puheenjohtajan oikeana kätenä. Tehtäviin kuuluu myös yhteydenpito eri yhteistyötahojen kanssa Suomessa ja kansainvälisesti. Varapuheenjohtajan tehtävässä tarpeen tulevat erityisesti hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot. 

Tiimin jäsenenä tuet muita tiimiläisiä heidän tehtävissään ja hoidat tiimin kokouksissa esille nousevia asioita. 

Kerro hakemuksessasi osaamisestasi, kiinnostuksen kohteistasi ja miten voisit käyttää niitä Changemakerin tiimissä.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään to 25.4. osoitteeseen toimisto@changemaker.fi 

Uudet tiimiläiset valitaan jäsenkokouksessa pe 26.4. klo 17
Jäsenkokouksen ilmoittautumislomake (aukeaa uuteen välilehteen)

Tiimiin voi hakea kuka vain 13-35 –vuotias verkoston jäsen, joka on kiinnostunut edistämään globaalia oikeudenmukaisuutta. Koska kyseessä on täydennyshaku, on verkoston tuntemuksesta apua, mutta hakea voivat myös uudet Changemakerista kiinnostuneet!

Lisätietoja tehtävistä ja tiimistä voit kysyä:

puheenjohtaja Laurilta puheenjohtaja@changemaker.fi
Koordinaattoreilta Helmiltä ja Matiakselta toimisto@changemaker.fi