Tule vapaaehtoiseksi kevään ja kesän yleisötapahtumiin

Aktiivit Sinituuli ja Kiira kertoivat Changemakerista opettajille Educa-messuilla 2019.

Changemaker on kevään ja kesän aikana mukana yleisötapahtumissa Helsingissä, Jyväskylässä, Nivalassa, Tampereella ja Pieksämäellä. Tule mukaan kertomaan toiminnastamme ja #Ykkösketjuun-kampanjasta! Valitse tästä oma tapahtumasi tai ilmoittaudu vaikka kaikkiin.

Vaikuta! -päivät Tampereella 29.4., 6.5. ja 9.5.

Changemaker kannustaa Tampereen ysiluokkalaisia muuttamaan maailmaa Vaikuta! -päivillä. Ständillä kerrotaan toiminnasta ja pelataan kestävän kehityksen tavoitteisiin liittyvää toiminnallista peliä. Kysy lisää ja ilmoittaudu Tampereen yhteyshenkilö Petterille: petteri.nareikko(at)changemaker.fi.

Kirkkopäivät Jyväskylässä 17.-19.5.

Changemaker vetää kestävästä kehityksestä kiinnostuneille nuorille suunnattua työpajaa luterilaisen kirkon järjestämässä yleisötapahtumassa. Jos työpajan suunnittelu ja toteuttaminen teemalla #parempitulevaisuus innostaa, ilmoittaudu osoitteeseen toimisto(at)changemaker.fi.

Maailma Kylässä -festarit Helsingissä 25.-26.5.

Toukokuun viimeisen viikonlopun Changemaker viettää Maailma Kylässä -festivaalilla, joka kerää Helsingin Kaisaniemen puistoon kymmeniä tuhansia kävijöitä nauttimaan kansainvälisestä kulttuurista ja ruuasta sekä tutustumassa eri järjestöjen tarjoamiin tapoihin vaikuttaa oikeudenmukaisuuden puolesta. Changemakerin ständille kaivataan paljon vapaaehtoisia, koska olemme paikalla koko festarin aukioloajan lauantaina 11-21 ja sunnuntaina 11-19. Festarin järjestää kehitysjärjestöjenn yhteistyöjärjestö Fingo ry. Varaa oma vuorosi suoraan tästä listasta (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Herättäjäjuhlat Nivalassa 5.-7.7.

Herättäjäjuhlat ovat luterilaisen kirkon toiseksi suurimman herätysliikkeen körttiläisyyden suurin vuosittainen tapahtuma, joka järjestetään tänä kesänä Nivalassa. Changemaker esittelee tapahtumassa toimintaansa yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneille nuorille. Jos haluat lähteä Nivalaan, ilmoittaudu osoitteeseen toimisto(at)changemaker.fi.

Pisara-leiri Pieksämäellä 24.-29.7.

Pisara on Partaharjun leirikeskuksessa toteutettava suurleiri, jolle odotetaan jopa 2000 lasta, nuorta ja aikuista. Leirille on tulossa myös kansainvälisiä vieraita. Changemaker on mukana nuorten leirillä toteuttamassa globaaliin vastuuseen liittyviä työpajoja. Työpajoja toteuttamaan etsitään vielä yhtä tai kahta vapaaehtoista. Luvassa on varmasti ainutlaatuinen kokemus! Leirin pääjärjestäjä on Nuori Kirkko ry. Kysy lisää ja ilmoittaudu: toimisto(at)changemaker.fi.

Jäsenten matkakulut tapahtumiin korvataan julkisilla kulkuvälineillä matkaohjeen mukaisesti (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).