Tervetuloa Globalistin lehtityöpajaan!

Globalistin lehtityöpaja keväällä 2014

Changemaker järjestää lauantaina 17.1.2015 klo 11–16 toiminnallisen lehtityöpajan kaikille Globalisti-lehden tekemisestä kiinnostuneille.

Mistä löytää juttuidea? Miten rakentaa ideasta hyvä juttu? Entä miten kuvittaa juttu?

Vastauksia muun muassa näihin kysymyksiin saadaan Globalistin koulutuspäivän aikana kahdessa eri työpajassa. Klo 11-13 paneudutaan juttujen rakenteen suunnitteluun sekä kirjoittamiseen kouluttaja Pauliina Grönholmin johdolla. Hän on Helsingin Sanomien toimittaja ja mediakasvatuksen ammattilainen. Klo 14-16 puolestaan keskitytään kuvien ja kuvituksen pohtimiseen sekä opitaan, miten ottaa juttuun sopivia kuvia. Kuvauksen saloihin perehdyttää kuvauksen ammattilainen, mediasuunnittelija Hanna Asikainen.

Koulutukseen osallistuminen ei edellytä kokemusta Changemakerin toiminnasta tai lehden tekemisestä, vaan se on avoin kaikille kiinnostuneille nuorille ja nuorille aikuisille.

Mukaan mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautujaa. Ilmoittautumiset ma 12.1.2015 mennessä: sini.tyvi@kirkonulkomaanapu.fi. Kerrothan samalla mikäli sinulla on jokin erityisruokavalio, sillä koulutuksessa tarjotaan lounas!

Koulutus on ilmainen ja se järjestetään Kirkon Ulkomaanavun tiloissa Helsingissä. Changemaker korvaa osallistujien matkakulut juna- tai bussilippuja vastaan.