Tule mukaan Changemakerin työryhmiin

Vapaaehtoisia pöydän ympärillä suunnittelemassa kampanjaa

Changemakerin toiminta on vapaaehtoisten itse suunnittelemaa ja toteuttamaa. Tänä keväänä verkoston toimintaan voi tulla mukaan mm. liittymällä verkoston useisiin työryhmiin ja toimituskuntiin. Ryhmissä voit olla tekemässä Changemakerin uutta podcastia, kirjoittamassa Globalisti-lehteen tai suunnittelemassa uutta globaalikasvatusmateriaalia sekä tulevan Changemaker-viikonlopun ohjelmaa.

Globalisti-podcastin toimituskunta

Globalisti-podcastin toimituskunta vastaa maaliskuussa alkavan podcastin suunnittelusta ja toteutuksesta. Toimituskuntaan kaivataan erilaisia tekijöitä mm. juontajia, haastattelijoita ja someosaajia. Kaikenlaiset taidot ovat siis tarpeen ja kaikki kiinnostuneet tervetulleita mukaan toimituskuntaan. Mukaan työryhmään pääset laittamalla sähköpostia Matiakselle osoitteeseen matias.uusisilta@kua.fi.

Globalisti-lehden toimituskunta

Oletko kiinnostanut journalismista ja lehden tekemisestä? Tahtoisitko oppia miten kirjoittamalla voidaan muuttaa maailmaa? Globalisti on Changemakerin kahdesti vuodessa ilmestyvä jäsenlehti, jonka seuraavan lehden toimituskuntaa kootaan tällä hetkellä. Lehden tavoite on lisätä tietoa kehityskysymyksistä ja innostaa nuoria toimimaan oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Lehden työstäminen aloitetaan lehtityökoulutuksella, josta voit lukea lisää tämän linkin kautta. (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Mikäli lehden tekeminen on sinulle uutta niin lehtityökoulutus antaa kaiken mitä tarvitset liittyäksesi toimituskuntaan. Mukaan tuleminen ei vaadi aiempaa kokemusta lehtityöstä!

Changemakerin kampanjatiimi

Tahtoisitko olla tekemässä internetistä turvallisempaa kaikille? Changemakerin tämän vuoden pääkampanjan teemana on vapaa internet sekä erityisesti nuorten internetaktivistien oikeudet. Kampanjatiimin tapaamisissa suunnitellaan kampanjan toteutusta, ilmettä sekä kampanjakoulutuksia ja -tapahtumia. Tapaamisiin osallistuminen ei vaadi sitoutumista kampanjatiimiin tai Changemakerin jäsenyyttä. Seuraava tapaaminen järjestetään maanantaina 8.2. ja voit ilmoittautua siihen tämän linkin kautta. (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Changemaker-viikonlopun suunnittelu

Huhtikuun Changemaker-viikonlopun suunnittelu on käynnistynyt! Jos haluat olla mukana varmistamassa, että viikonloppuun saadaan mielenkiintoisimmat mahdolliset koulutukset ja työpajat, tule mukaan suunnittelutyöryhmään. Pääset mukaan laittamalla viestiä helmi.saksholm@kua.fi.

Koronatilanteen vaatiessa viikonloppu toteutetaan etänä.

Changemakerin materiaalityöryhmä

Materiaalityöryhmässä pääset mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan kouluille ja seurakunnille suunnattua materiaalia, joka käsittelee globaaleja kysymyksiä ymmärrettävässä muodossa. Tavoitteena on luoda nuorilta nuorille suunnattu opas, joka innostaa lukijoita pohtimaan globaaleja kysymyksiä omassa elämässään sekä edistämään globaalia oikeudenmukaisuutta.

Työryhmä on avoin kaikille, joita globaalit kysymykset ja materiaalin työstäminen kiinnostavat. Jos haluat mukaan ideoimaan, suunnittelemaan ja kirjoittamaan materiaalia, laita viestiä helmi.saksholm@kua.fi.