Changemaker saa kansainvälisiä vieraita

Kokouksen osallistujat

Ensimmäinen kansainvälinen Changemaker-tapaaminen pidettiin Norjassa vuonna 2010

Tiesitkö, että changemakereita on Suomen lisäksi Norjassa, Islannissa, Hollannissa, Unkarissa, Pakistanissa, Keniassa, Nigeriassa ja Kambodžassa? Ensimmäinen verkosto sai alkunsa Norjassa, ja se onkin ollut olemassa jo 12 vuotta ennen Suomen Changemakeria. Kaikkien maiden verkostot ovat erilaisia ja niiden aktiivisuus vaihtelee, mutta kokemuksia ja osaamista jaetaan säännöllisesti muun muassa Changemaker International -kokouksissa.

Changemakerin 10-vuotissynttäreille 29.11. saadaan vahvistusta ulkomaisista Changemaker-verkostoista. Juhlavieraita saapuu sekä Norjasta, Islannista että juuri perustetusta Kambodžan Changemakerista. Kambodžalaisvieraat pääsevät juhlimisen lisäksi tutustumaan Suomen Changemakerin toimintaan muun muassa vierailemalla tiimin kokouksessa sekä Changemakerin standilla Järvenpään seurakuntaopiston ympäristöbasaarissa.

Haluaisitko sinä tietää lisää siitä, millaista on Changemaker-toiminta muualla kuin Suomessa? Miten tapahtuu kampanjointi, jäsenrekrytointi tai paikallisryhmätoiminta? Nyt on hyvä tilaisuus ottaa selvää!