Postia paratiisista! -postikortteja kerätty jo yli 2500

Changemakerin vapaaehtoisia Herättäjäjuhlilla Lapualla 2014

Changemaker on haastanut kolme suomalaista suuryritystä – KONEen, Stora Enson ja UPM:n – julkaisemaan maakohtaiset talousraportit. Changemaker on kerännyt yrityksille postikortteja kymmenissä tapahtumissa ympäri Suomea ja kannustanut yrityksiä olemaan edelläkävijöitä läpinäkyvässä talousraportoinnissa. Kortteja on lähetetty yrityksille yhteensä jo yli 2500 kappaletta. Kiitos kaikille vapaaehtoisille tapahtumapäivystäjille ja kortin allekirjoittaneille! Syksyn aikana jatketaan kampanjointia – tervetuloa mukaan kasvattamaan korttimäärää entisestään!

Changemakerin kesäkiertue jatkuu elo-syyskuussa ja suuntaa seuraavaksi Mikkeliin ja Ouluun. Tervetuloa mukaan kampanjoimaan ja esittelemään Changemakerin toimintaa.

– perjantaina 29.8. klo 17–20 Mahdollisuuksien tori, Mikkeli
(ilmoittautumiset: laura.kumpuniemi(a)kirkonulkomaanapu.fi)

– lauantaina 6.9. klo 11–16 Mahdollisuuksien tori, Oulu
(ilmoittautumiset: sanna.nissinen(a)student.oulu.fi)

Kampanjointi ei edellytä aikaisempaa kokemusta ja päivystäjät perehdytetään paikan päällä. Tule mukaan muuttamaan maailmaa kanssamme! Changemaker korvaa vapaaehtoisten matkakulut tapahtumaan juna- tai bussilippuja vastaan. Esittelypisteellä voi päivystää yhden tunnin tai useamman.

Changemakerin postikorttikampanja on osa järjestöjen yhteistä Veroparatiisimatkat-kampanjaa. Yhteiskampanjassa ovat mukana Attac ry, Eettisen kaupan puolesta ry, Finnwatch ry, Globbarit, Kehys ry, Kepa ry, Kirkon Ulkomaanavun Changemaker-verkosto, Maan ystävät ry ja Pelastakaa lapset ry. Lisätietoa kampanjasta: www.veroparatiisimatkat.fi (linkki avautuu uuteen ikkunaan).