Ilmoittaudu Changemaker-viikonloppuun!

Syksyn Changemaker-viikonloppu järjestetään 4.-6.10.2013 Houhajärven leirikeskuksessa, Sastamalassa. Viikonloppu kokoaa yhteen nuoria maailmanmuuttajia ympäri Suomea kouluttautumaan Changemakerin toiminnasta ja ajankohtaisista teemoista sekä viihtymään yhdessä!

Aloitamme viikonlopun yhteyskuljetuksella Tampereelta perjantai-illalla 4.10. Ohjelmaan kuuluu monipuolisia koulutuksia, luovia työpajoja ja mukavaa yhdessäoloa. Vasta-aloittaneille maailmanmuuttajille viikonloppu on loistava tilaisuus tutustua Changemakerin toimintaan. Viikonloppu päättyy sunnuntai-iltapäivällä 6.10. kampanjatempaukseen Tampereella.

Tällä kertaa viikonloppuun saadaan myös vieraita Kambodzhasta kertomaan maaoikeuskysymyksistä ja maakaappauksesta siellä.

Changemaker-viikonlopun osallistumismaksu on 20 euroa. Ensikertalaisille viikonloppu on ilmainen. Matkakulujen omavastuuosuus on 20 euroa. Changemaker korvaa ylimenevän osuuden bussi- tai junalippuja vastaan. Mikäli osallistut myös Changemakerin jäsenkokoukseen Tampereella 4.10., Changemaker korvaa matkakulusi kokonaisuudessaan.

Jos kiinnostuit, ilmoittaudu Ulla-Siskolle (ulla-sisko.jauhiainen@changemaker.fi) 19.9.2013 mennessä. Kerro ilmoittautumisesi yhteydessä nimesi, osoitteesi, syntymäaikasi, puhelinnumerosi ja mahdollinen erityisruokavaliosi. Kerro myös, jos olet ensikertalainen sekä aiotko osallistua jäsenkokoukseen. Alaikäiset tarvitsevat huoltajan suostumuksen osallistumiselle

Tapahtuman löytää myös Facebookista: https://www.facebook.com/events/273273002811608/