Lauri Leivo aloitti Changemaker-koordinaattorin sijaisena

Heippa,

Lauri Leivon esittelykuva

Kungsleden-vaellusreitiltä kesällä 2019

Nimeni on Lauri Leivo ja aloitin Changemaker koordinaattorin sijaisena 1.4. Tulen työskentelemään tehtävässä näillä näkymin 12.6. asti ja tänä aikana tavoitteenani on tukea teitä Globalisti-lehden valmistelun viimeisissä vaiheissa sekä olla mukana ideoimassa 430-kampanjaa eteenpäin.

Olen perehtynyt kampanjaan jo hieman ja se tuntuu todella ajankohtaiselta. Kuinkakohan moni Koronaviruspandemiaan maailmalla menehtynyt olisi ollut pelastettavissa, jos veronkiertoon kadotettu raha olisi pystytty käyttämään jo vuosia sitten sairaanhoitoon ja muuhun ihmisten terveyttä ja hyvinvointia tukeviin rakenteisiin. Riskiryhmiin kuuluvia olisi todennäköisesti nyt huomattavasti vähemmän. Tämä globaali kriisi on pysäyttänyt ainakin minut miettimään millaiset asiat elämässä ovat todella niitä kaikkein tärkeimpiä. Uskon, että niin on käynyt myös monille muille ja siksi tämä olisi varmasti todella otollinen aika suunnittelemallenne vaikuttamistoiminnalle!

Muutama sana itsestäni. Aloitin työskentelyn Kirkon Ulkomaanavussa ensi kertaa vuonna 2011 televarainhankkijana ja feissarina. Sittemmin olen toiminut kyseisten tehtävien koordinaattorina ja varainhankinnasta minulle on kertynyt kokemusta yhteensä hieman yli neljä vuotta. Viimeistelen tällä hetkellä graduani ja jos kaikki menee hyvin, niin valmistun tänä keväänä luokanopettajaksi. Vapaa-ajallani viihdyn parhaiten luonnossa retkeillen ja pyöräillen.

Toivon, että osaamisestani on teille hyötyä. Itse ainakin uskon, että minulla on teiltä paljon opittavaa. Kiva päästä tutustumaan tulevissa kokouksissa, toivottavasti moni pääsee paikalle!