Tule Changemakerin kampanjatempaukseen 1.3. Tampereelle!

Changemaker-viikonloppu Tampereella 18.-20.9.2009

Nyt on aika käynnistää Changemakerin tämän vuoden kampanjointi ja kokoontua lauantaina 1.3.2014 Tampereelle tempaisemaan ensimmäistä kertaa Veroparatiisimatkat-kampanjan merkeissä. Tule mukaan! Jalkaudumme Keskustorille ja torin läheisyyteen Hämeenkadulle keräämään kampanjavetoomukseen nimiä. Luvassa on vauhdikas päivä paratiisimaisissa tunnelmissa.

Kokoonnumme lauantaina 1.3.2014 Tampereen juna-aseman aulassa klo 12.00, jossa käymme vielä yhdessä läpi kampanjavaatimuksen ja tempaussuunnitelman ja josta siirrymme yhdessä Keskustorille tempaisemaan klo 13–15. Tempaukseen osallistuminen ei vaadi ennakkotietoja kampanjasta, vaan osallistujat saavat paikan päällä perehdytyksen. Voit tulla mukaan tunniksi tai koko ajaksi. Changemaker korvaa osallistujien matkakulut juna- tai bussilippuja vastaan. Ilmoittautumiset mukaan tempaukseen Evalle: eva.hamalainen@kirkonulkomaanapu.fi.

Changemaker on tänä vuonna mukana järjestöjen yhteisessä Veroparatiisimatkat-kampanjassa. Suuryritysten verovälttely murentaa pohjaa hyvinvoinnilta kaikkialla maailmassa. Vaadimme, että Suomen päättäjien on velvoitettava kansainväliset suuryritykset raportoimaan kirjanpitonsa avoimesti jokaisesta maasta, jossa ne toimivat. Avoimuus toisi veronmaksun vapaamatkustajat esiin. Veroparatiiseihin kätketyt rahat tulee saada sinne minne ne kuuluvat – verovaroina meidän kaikkien hyödyksi. Voit tutustu kampanjaan tarkemmin täällä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).