Changemakerin tukitapahtuma Kansalaistorilla

72 päivää nälkälakossa olleet afgaanimiehet Javad ja Gholam päättivät tiistai-iltana siirtyä sairaalahoitoon. Yhtenä ehtona nälkälakon päättymiselle heillä oli, että heidän kamppailunsa jatkuisi tarjotun tukitapahtuman, eli sijaisnälkälakon kautta. Changemaker-verkosto järjestää 21.-27.11. päivätapahtuman kello 9-20 Kansalaistorilla, miesten telttojen vieressä.

Tapahtumassa on Changemakerin teltta, jossa on päivän aikana ihmisiä sijaisnälkälakossa solidaarisuuden osoitukseksi miehille. Teltassa on vieraskirja, johon kävijät voivat kirjoittaa tukiterveisensä miehille. Myös Facebook -tapahtumassa voi osoittaa tukensa.
Tapahtuma tukee miesten tavoitetta saada suojelua Suomesta ja vastustaa turvapaikanhakijoiden käännytyksiä Afganistaniin.

Ensimmäisten päivien aikana teltalla on vieraillut lähes 50 ihmistä ja lisää kävijöitä toivotaan. Lauantaina paikalla on kello 9-15 Kirkon Ulkomaanavun toiminnanjohtaja Antti Pentikäinen. Sunnuntai-iltana kello 18-20 valomaalaaja Janne Parviainen tulee tekemään valomaalauksia tukiteltalle. Tervetuloa mukaan ja seuraamaan!

Maanantaina kello 14-14.30 teltalla vierailee piispa Irja Askola. Muista vieraista ilmoitamme Facebook-tapahtumassa.