Changemaker mukana Maata näkyvissä -festareilla – tule sinäkin!

Reilu joukko Haapavedeltä tuli maalaamaan oman kalansa.
Vuonna 2016 Changemaker keräsi Maata näkyvissä -festareilla allekirjoitusia Kadonnneet eväät -kampanjavetoomukseen ja väkeä riitti jonoksi asti!

Changemaker suuntaa 17.-19.11. Turkuun ja kutsuu mukaan myös sinut! Silloin järjestetään nimittäin Maata näkyvissä -festarit, missä esittelemme verkostomme toimintaa ja rekrytoimme uusia jäseniä.

Esittelypisteemme tulee olemaan toiminnallinen ja tavoitteena on houkutella paikalle mahdollisimman paljon nuoria. Pisteellä kerätään osallistujilta lupauslappuja, joilla he lupaavat edistää oikeudenmukaisempaa maailmaa. Laput kerätään näyttäväksi taisdeteokseksi, johon liittyy myös mallinukke, värikkäitä vaatteita sekä pyykkinaru!

Lisäksi tapahtumassa jaetaan Globalisti-lehtiä sekä Changemaker-tatuointeja kaikille jäseneksi liittyneille.

Esittelypisteellemme Messukeskukseen  tarvitaan viikonlopun ajaksi useita vapaaehtoisia jakamaan päivystysvuoroja.
Changemaker on mukana tapahtumassa sen koko ajan. Meidät voi löytää Messukeskuksen A-hallista. Vapaaehtoisia toivotaan esittelylpisteelle etenkin perjantaina klo 17-21, lauantaina klo 10:30-19:30 ja sunnuntaina klo 9-12. Varaa siis itsellesi sopivat vuorot ja tule mukaan!

Valitse vuorot täältä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Changemaker korvaa esittelypisteellä avustavien matkakulut juna- ja bussilippuja vastaan matkaohjeensa mukaisesti. Vähintään 3 tuntia/päivä päivystäjille korvataan lisäksi yksi ateria päivässä ja useampana päivänä tapahtumassa vapaaehtoisena toimiville järjestämme tarvittaessa myös majoituksen. Jos tarvitset majoitusta, ilmoitathan siitä Sinille (sini.tyvi@kua.fi) mahdollisimman pian.