Ilmoittaudu mukaan Changemaker-viikonloppuun 7.-9.10.2016!

Changemaker-viikonlopun mainos

Changemaker-viikonlopussa Mäntsälässä innostutaan maailman muuttamisesta, kouluttaudutaan monipuolisesti, ja pidetään hauskaa yhdessä. Tule mukaan viettämään huikeaa syksyistä viikonloppua!

Viikonlopun aikana opitaan lisää pakolaisuudesta ja turvapaikanhakijoiden tilanteesta, kouluttajana maahanmuuttoaktiivi, journalisti ja sosiologi Enrique Tessieri. Innostavina vieraina mukana myös liikakalastukseen perehtynyt journalisti ja valokuvaaja Kukka Ranta, sekä kampanjakoordinaattori Katja Hintikainen Kepasta puhumassa kestävästä taloudesta.

Viikonlopun ohjelmaan kuuluu tietenkin myös luovia työpajoja, tiedossa muun muassa videopaja ja paljon muuta, saunomista, mukavaa yhdessäoloa ja virkistäytymistä. Leirille osallistuu changemakereita myös muiden maiden sisarverkostoista, joten luvassa on mahtavan kansainvälistä menoa!

Tapahtuma on erinomainen paikka tavata muita maailmanmuuttajia, ja etenkin ensikertalaisille se on loistava tilaisuus tutustua Changemakerin toimintaan.

Pakolliset käytännön asiat – eli mitä, missä ja milloin!

Changemaker-viikonloppu järjestetään 7.10.–9.10.2016 Leiriniemen leirikeskuksessa Mäntsälässä. Leirikeskukseen matkustetaan yhteiskyydillä Helsingistä, lähtö Kiasman edestä perjantaina klo 17. Yhteislähtö takaisin Helsingin rautatieasemalle on sunnuntaina leirikeskuksesta klo 14.

Changemaker-viikonloppu on tarkoitettu 13–35-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Alaikäiset tarvitsevat huoltajan suostumuksen. Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista sisältäen majoituksen ja ruokailut. Kaikissa Changemakerin tapahtumissa on tarjolla maukasta, ilmastoystävällistä, vegaanista kasvisruokaa! Lisäksi Changemaker korvaa jäsentensä matkakulut juna- tai bussilippuja vastaan matkaohjeensa mukaisesti. Tartu siis tilaisuuteen oppia kiinnostavista teemoista ja tule mukaan! Leiriniemen leirikeskus on esteetön.

Tapahtumaan mahtuu 35 maailmanmuuttajaa. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä nettilomake viimeistään 25.9. Löydät lomakkeen klikkaamalla tästä (linkki avautuu uuteen ikkunaan). Viikonlopun ohjelma toteutetaan kansainvälisten vieraiden vuoksi suomeksi ja englanniksi.

Ilmoittautumiset tapahtumaan ovat sitovia. Mikäli jätät saapumatta viikonloppuun tai perut ilmoittautumisesi 25.9. jälkeen, joudumme veloittamaan peruutusmaksun.

Lisätietoa Changemaker-viikonlopusta saa Changemakerin harjoittelijalta Lauri Lindiltä, lauri.lind@kirkonulkomaanapu.fi, tai Changemakerin koulutusvastaavalta Laura Tiitulta, laura.tiitu@changemaker.fi.

Nähdään Mäntsälässä!