Tule tekemään uutta rauhamateriaalia

Rauhankyyhky levitti sanomaa Changemakerin vuoden 2015 kampanjasta

Rauhaa!

Rauha on paitsi ajankohtainen aihe yhteiskunnallisesti myös yksi verkostomme pääteemoista. Mutta miten käsitellä rauhateemaa paikallisryhmien kokoontumisissa tai koulu- ja seurakuntavierailuilla? Näihin kysymyksiin vastataksemme, Changemaker etsii nyt innokkaita vapaaehtoisia mukaan uuden, rauhateemaisen globaaliskasvatusmateriaalin tekemiseen!

Tavoitteenamme on koota toiminnallisia harjoitteita ja valmiita oppitunti- tai ohjelmakokonaisuuksia sisältävä materiaalia, joka palvelee sekä verkostomme aktiiveja että vaikkapa opettajia tai seurakuntien työntekijöitä, jotka haluavat puhua nuorten kanssa rauhasta – nuorilta nuorille suunnattujen sisältöjen kautta.

Uuden materiaalin tekeminen starttaa 21.9. klo 18 järjestettävällä kokouksella, jossa aloitamme yhdessä sisältöjen ideoinnin. Ensimmäinen kokoontuminen pidetään Helsingissä, Changemakerin toimistolla (Eteläranta 8) mutta mukaan voi liittyä myös Skypen välityksellä.

Materiaalityöryhmään toivomme sekä aivan uusia toimijoita että jo jonkin aikaa mukana olleita tekijöitä, joilla on halua ideoida aineistoja verkoston käyttöön. Toivomme ryhmään myös muutamia nuoriso- tai kasvatustyötä tekeviä tuomaan omaa näkemystään pedagogisista menetelmistä sekä hyväksi havaituista käytännöistä.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan toimisto@changemaker.fi. Vaikka et pääsisi ensimmäiseen tapaamiseen, olet lämpimästi tervetullut porukkaan!