Changemakerin tiimi 2020

Kuvassa vasemmalta: Anna, Amin, Elli, Petteri, Anne, Joanna, Linnea, Oona. Kuvasta puuttuu Essi.

Changemakerin tiimi on verkoston toiminnan ytimessä ja sen tehtävinä ovat verkoston toiminnan suunnitteleminen ja kehittäminen, jäsenten ja paikallisryhmien tukeminen sekä valtakunnallisten tapahtumien organisointi.

Changemakerin tiimi on vapaaehtoisista koostuva toimikunta, joka ohjaa ja tukee verkoston toimintaa. Jokaisella tiimin jäsenellä on omat tehtävät ja vastuualueet – mielekästä puuhaa löytyy, oli kiinnostunut sitten sosiaalisesta mediasta, kansainvälisistä asioista tai kampanjoinnista!

Changemakerin jäsenkokouksessa valittiin tiimin vuodelle 2020. Tiimin puheenjohtajana toimii nykyinen vaikuttamistoiminnan vastaava Petteri Näreikkö ja varapuheenjohtajana aikaisemminkin tiimissä toiminut Anne Heikkinen. Muut tiimiin valitut ovat Anna Jotsijoki, Amin Ali, Elli Laurinen, Joanna Slama, Linnea Parkatti, Oona Erkka sekä Essi Kurki. Tiimi aloittaa työskentelynsä virallisesti tammikuussa ja heitä tehtäviinsä opastaa vuoden 2019 tiimiläiset. Onnea ja menestystä tulevalle tiimille!

 

JK Muistathan, ettei tiimi ole ainoa tapa toimia Changemakerissa. Vuoden 2020 kampanja tarvitsee osaavia tekijöitä ja raikkaita idoita. Tule mukaan seuraavaan kampanjatyöpajaan tai laita viestiä Jonakselle jonas.bistrom@kua.fi