Jäsenkokous 14.11.2020

Changemakerin jäsenkokous on siirretty pidettäväksi la 14.11. klo 12-15. Kokous pidetään etänä ja kutsumme osallistujiksi kaikkia Changemakerin jäseniä.

Jäsenkokous on perinteisesti pidetty Changemaker-viikonlopun yhteydessä, mutta koronavirustilanteen vuoksi viikonloppuun osallistuminen ei ollut kaikille jäsenille mahdollista. Jäsenkokous on siirretty pidettäväksi etänä, jotta kaikkien jäsenten tasavertaiset osallistumismahdollisuudet sekä verkoston demokraattinen päätöksenteko taataan.

Jäsenkokouksessa valitaan Changemakerin tiimi sekä päätoimittaja ja toimitussihteeri Globalistille vuodelle 2021 ja hyväksytään verkoston toimintasuunnitelma. Kyseessä on hieno tilaisuus vaikuttaa verkoston tulevaisuuteen!

Saat ilmoittautumislinkin etäkokoukseen ilmoittautumalla kokoukseen tämän linkin kautta. (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Myös tiimihaku jatkuu jäsenkokoukseen asti. Voit hakea tiimiin lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen helmi.saksholm@kua.fi. Lisätietoa tiimiin haettavista tehtävistä voit lukea täältä.

Kaikilla Changemakerin jäsenillä on äänioikeus jäsenkokouksessa. Tule mukaan vaikuttamaan verkoston tulevaisuuteen! Kutsu jäsenkokoukseen on lähetetty jäsenille sähköpostitse kuukautta ennen kokousta.

 

KOKOUKSEN ESITYSLISTA

1. Kokouksen avaus, päätösvaltaisuus ja kokouskäytännöt
2. Puheenjohtajan, sihteerin, ääntenlaskijoiden ja pöytäkirjantarkastajien valinta
3. Esityslistan hyväksyminen
4. Verkoston ajankohtaiset kuulumiset
5. Puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja muiden tiimiläisten valinta vuodelle 2021
6.Globalistin toimituskunnan valinta
7. Toimintasuunnitelman hyväksyminen vuodelle 2021 (Liite 1)
8. Muut esille tulevat asiat
9. Ilmoitusasiat
10. Kokouksen päättäminen

Jäsenet voivat ehdottaa jäsenkokouksessa käsiteltäviä asioita lähettämällä niitä tiedoksi puheenjohtajalle (puheenjohtaja@changemaker.fi).