Täydennyshaku tiimiin avattu

Changemakerin tiimiin on avattu täydennyshaku vuodelle 2021.

Tiimi on Changemakerin toimintaa ohjaava ja tukeva toimikunta, joka koostuu verkoston vapaaehtoisista. Tiimiin kuuluvat puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä 4–7 muuta varsinaista jäsentä. Tiimin tehtävinä ovat muun muassa verkoston toiminnan suunnittelu ja kehittäminen, jäsenten ja paikallistoiminnan tukeminen sekä valtakunnallisten tapahtumien organisointi. Tiimi pitää yhdessä verkoston työntekijöiden kanssa huolta siitä, että verkoston jäsenkokousten päätökset toteutetaan ja niitä seurataan. Tiimin toimikausi on yksi kalenterivuosi, eli tässä tapauksessa 31.12.2021 saakka. Tiimi kokoontuu noin kolmen viikon välein, kesällä harvemmin.

Tiimiin auki ovat seuraavat tehtävät ja yhteensä tiimiin mahtuu enintään kolme uutta jäsentä.

 

Viestintävastaava (sosiaalinen media)

Changemakerin tiimiin haetaan toista viestintävastaavaa, jonka tehtäviin kuuluu erityisesti sosiaalisen median viestintä. Tehtävässä on tarkoitus kehittää Changemakerin sosiaalista mediaa painottaen erityisesti instagramia. Changemakerin koordinaattorit tukevat viestintävastaavaa tämän tehtävässä.

Globaalikasvatuksen vastaava

Globaalikasvatuksen vastaavan tehtäviin kuuluu osallistuminen verkoston uuden globaalikasvatusmateriaalin työryhmään ja materiaalin työryhmän tukeminen yhdessä verkoston koordinaattorin kanssa. Globaalikasvatuksen vastaava on myös mukana kehittämässä verkoston koulu- ja seurakuntavierailuja. Changemakerin koordinaattorit tukevat viestintävastaavaa tämän tehtävässä.

 

Jos kumpikaan oheisista tehtävistä ei napannut, voit hakea yleisesti tiimin jäseneksi ja kertoa osaamisestasi sekä kiinnostuksenkohteistasi ja miten voisit käyttää niitä tiimissä.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi pe 9.4. klo 15 mennessä osoitteeseen helmi.saksholm@kua.fi

Uudet tiimiläiset valitaan jäsenkokouksessa la 10.4. klo 12.
Jäsenkokouksen ilmoittautumislomake (aukeaa uuteen välilehteen)

Tiimiin voi hakea kuka vain 13-35 –vuotias verkoston jäsen, joka on kiinnostunut edistämään globaalia oikeudenmukaisuutta. Koska kyseessä on täydennyshaku, on verkoston tuntemuksesta apua, mutta hakea voivat myös uudet Changemakerista kiinnostuneet!

 

Lisätietoja tehtävistä ja tiimistä voit kysyä:

puheenjohtaja Iidalta puheenjohtaja@changemaker.fi
koordinaattori Helmiltä helmi.saksholm@kua.fi