Paikallistoiminnan syksy

Kiertuekesän ja Polttava Kysymys-kampanjoinnin jälkeen Changemaker-syksy on jälleen käynnistynyt. Valtakunnallisia tapahtumia on jo alkusyksystä ollut tajaan. Sekä ilmasto että rauha-teemojen kampanjatyöryhmät ovat tavanneet, ja koko verkoston jäsenkokous järjestettiin 6.9. Tampereella. Syksyn tuulet saapuvat kuitenkin myös Changemaker-paikallisryhmiin. Syys-lokakuun aikana käynnistyy paikallistoimintaa jälleen kesäloman jälkeen eripuolilla Suomea. Seuraa tapahtumiakalenteria verkoston Internet-sivuilla sekä oman paikkakuntasi menoa ja tule mukaan Changemakeriin. Osassa paikallisryhmissä syksyn ensimmäiset tapaamiset on ehditty jo järjestää, mutta mukaan pääsee aivan varmasti vielä jokaisessa 17 paikallisryhmässä! Paikallisryhmien syksyssä on luvassa mm. teemailtoja, leffoja, opintopiiritoimintaa, maailmanmuuttamista erilaisin tempauksin ja tietysti changemakereiden hauskaa yhdessäoloa. Myös muita paikallisryhmiä ja changemakereita on syksyllä mahdollista tavata valtakunnallisessa Changemaker-viikonlopussa, joka tällä kertaa järjestetään Porvoon Pellingissä 17.-19.10.

Erityinen huomio sinulle, joka asut Turun tai Oulun seudulla! Edellä mainitut paikallisryhmät ovat viettäneet jonkin aikaa hiljaiseloa, mutta syys-lokakuun aikana toiminta käynnistyy uudelleen myös näillä paikkakunnilla. Turun ja Oulun ryhmät kaipaavat erityisesti uutta ja innostunutta väkeä riveihinsä. Toimintakalenterista löydät ryhmien startti-iltojen ajat ja paikat. Syksyn aikana myös Espoon paikallisryhmän toiminta tulee laajenemaan merkittävästi Leppävaarasta myös muualle suureen kaupunkiin; pysyhän kartalla myös Espoon suhteen!

Paljon uutta ja mukavaa on luvassa jälleen kerran Changemakerissä syksyllä 2008. Ja niin: Tottakai me voimme muuttaa maailmaa!