Vaikuttamistoiminnan ABC-koulutukset netissä

Kärsitkö maailmantuskasta, jonka haluaisit kanavoida toimintaan? Haluaisitko vaikuttaa maailman epäkohtiin, mutta et ole ihan varma, mistä aloittaa? Kaipaatko konkreettisia eväitä vaikuttamistyöhön? Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, Changemakerin vaikuttamistoiminnan koulutukset ovat sinua varten!

Changemaker järjestää huhti-toukokuussa kolmiosaisen vaikuttamistoiminnan ABC-koulutuksensa kokonaan netissä! Osallistua voi siis mukavasti omalta kotisohvalta. Koulutukset järjestetään verkkokoulutusympäristössä, johon liitytään linkin kautta. Osallistuakseen ei siis tarvitse asentaa mitään ohjelmia, vaan toimiva nettiyhteys ja aikaa osallistua riittävät.

Koulutussarjan aikana opit mm. erilaisista vaikuttamiskeinoista, miten suunnitella kampanja, järjestää vaikuttamistempaus tai toteuttaa kannanotto sekä miten tunnistaa, mistä löytyy paras vaikuttamismahdollisuus.  Lisäksi kurssin aikana pääset pohtimaan omaa rooliasi ja sinua kiinnostavia tapoja toimia oikeudenmukaisemman maailman puolesta, tapaamaan muita samoista aiheista kiinnostuneita nuoria ja ideoimaan konkreettisia kampanjatoimia.

Vaikuttamistoiminnan alkuun A- ja B-koulutuksilla

Noin kahden tunnin mittaisia A-ja B-koulutuksia huhtikuussa kumpaakin kaksi kertaa.

A-tason koulutuksessa pureudutaan vaikuttamisen perusteisiin ja keinoihin, miten voi vaikuttaa yhteiskunnallisesti niin lähiympäristössä kuin globaalisti. Koulutus on suunnattu kaikille maailman muuttamisesta kiinnostuneille. Koulutukseen voit tulla ilman ennakkotietoja!

B-koulutusten aikana perehdytään tarkemmin viestintään vaikuttamisen välineenä.

A-koulutukset järjestetään:

tiistaina 21.4. klo 10:00-12:00
keskiviikkona 22.4. klo 17:00-19:00

B-koulutukset järjestetään:

tiistaina 28.4. klo 10:00-12:00
keskiviikkona 29.4. klo 17:00-19:00

Kampanjaprosessi haltuun C-koulutuksessa

C-tason koulutuksessa teemana on Kampanja tähtää muutokseen ja silloin käydään läpi kampanjasuunnittelun vaiheita ja vaikuttamistoiminnan tavoitteiden asettamista. Yhteensä 6 tunnin mittainen C-koulutus järjestetään kahdessa osassa peräkkäisinä lauantaina 9.5. ja 16.5., molemmilla kerroilla klo 12:00-15:00

Miten mukaan

ABC-koulutukset samoin kuin muu Changemakerin toiminta on avointa kaikille 13-35-vuotiaille.

Kaikkiin vaikuttamistoiminnan koulutuksiin ilmoittaudutaan nettilomakkeilla, joihin pääset allaolevista linkeistä (linkit aukeavat uuteen ikkunaan)

A-ja B-koulutusten ilmoittautuminen
C-koulutuksen ilmoittautuminen

Koko kurssin suorittamisesta (yksi A-koulutus, yksi B-koulutus ja C-koulutuksen molemmat osat) saa osallistumistodistuksen, mutta voit osallistua myös yksittäisille koulutuskerroille kiinnostuksesi mukaan.

Kaikki Vaikuttamistoiminnan koulutukset ovat maksuttomia.

Kannustamme koulutuksista kiinnostuneita liittymään Changemakerin jäseneksi ja tulemaan mukaan muuhunkin toimintaan. Jäsenyys on ilmaista ja tarjoaa paljon etuja, kuten Globalisti-lehden kotiin kannettuna. Jäseneksi voi liittyä jokainen 13–35-vuotias ilmoittautumisen yhteydessä samalla lomakkeella.