Sinustako osallistuja Norjan Changemakerin kesäleirille?

Norjan Changemaker kutsuu suomalaisia mukaan kesäkuussa järjestettävään SommerSNU-tapahtumaansa. Suomen Changemaker on päättänyt lähettää edustajaksi tapahtumaan yhden jäsenensä. Olisitko se sinä?

SommerSNU järjestetään 23.-28.6. Kristiansandissa, eteläisessä Norjassa. Kyseessä on Norjan Changemakerin vuoden suurtapahtuma, joka kokoaa yhteen lähes 100 nuorta maailmanmuuttajaa. Ohjelmassa on monipuolista koulutusta, luovia työpajoja, hauskanpitoa, uusia ideoita ja uusia kavereita. Tapahtumassa myös käynnistetään Norjan Changemakerin uusi veroparatiiseihin keskittyvä kampanja.

Suomen Changemaker kustantaa edustajalleen matkat Norjaan, ja tapahtumaan osallistumisen maksavat norjalaiset.

Edustajan tulee vierailun aikana osallistua aktiivisesti SommerSNUssa järjestettäviin koulutuksiin ja perehtyä erityisesti joko rauha-, velka- tai ympäristöteemaan. Matkan jälkeen edustajan tulee jakaa oppimiaan asioita verkostolle sopimuksen mukaan joko teemaryhmissämme tai Changemaker-viikonlopussa.

Edustajan on osattava sujuvasti englantia. Hän kirjoittaa matkasta raportin. Hänen odotetaan myös osallistuvan sekä ennen matkaa että matkan jälkeen tiimin kokoukseen, jossa saa perehdytystä sekä voi kertoa matkan kuulumisia.

Jos kiinnostuit matkasta, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen toimisto@changemaker.fi viimeistään sunnuntaihin 21.4. Kerro hakemuksessasi kuka olet, kuinka olet Changemakerissa toiminut ja miksi olisit hyvä valinta verkoston edustajaksi. Changemakerin tiimi valitsee osallistujan kokouksessaan 22.4.

Alaikäiset tarvitsevat osallistumiselleen huoltajan suostumuksen. Matkalle ei lähde Changemakerin työntekijöitä.