Haettavana YK-nuorisodelegaatin paikka

Allianssi ja YK-liitto hakevat aktiivista nuorisotoimijaa Suomen YK-nuorisodelegaatiksi vuodelle 2016. Delegaatin tehtävänä on toimia linkkinä Suomen nuorten ja YK:n välillä, edustaa nuoria YK:n yleiskokouksessa sekä osallistua tiedotus-, vaikuttamis- ja edustustoimintaan kotimaassa ja Euroopassa.
YK-delegaatin kausi alkaa tammikuussa 2016 ja kestää tammikuuhun 2017. Tehtävä huipentuu osallistumiseen YK:n yleiskokoukseen New Yorkissa syys-lokakuussa 2016 nuorisokysymysten käsittelyn aikaan.

Nuorisodelegaatiksi hakevan tulee olla nuori (18-28 -vuotias), nuoriso- tai kansalaisjärjestöissä kokemusta hankkinut, kielitaitoinen, YK-asioista kiinnostunut ja niitä jo jonkin verran tunteva, tehtävään koko ajaksi sitoutunut, esiintymistaitoinen ja sosiaalinen sekä kykenevä kirjoittamaan blogia, raportteja ja artikkeleita aiheesta. Hakijoiksi toivotaan eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Hakemukset tehtävään tulee olla perillä Allianssissa viimeistään sunnuntaina 22.11.2015. Hakemuksen liitteenä on oltava motivaatiokirje, ansioluettelo sekä nimittävän tahon suosituskirje.

Mikäli olet kiinnostunut hakemaan tehtävää ja haluat hakea suosituskirjettä Changemakerilta, tulee sinun pyytää suosituskirjettä verkoston koordinaattori Pertti Keinäseltä (pertti.keinanen@kirkonulkomaanapu.fi) viimeistään sunnuntaina 15.11.2015 kertomalla motivaatiostasi tehtävään ja perustelut, miksi Changemakerin pitäisi suositella juuri sinua. Changemaker nimittää tehtävään vain yhden henkilön, jolle annettavasta suosituksesta päätetään tiimin kokouksessa 16.11.

Nuorisodelegaatin tehtävä on luottamustoimi, josta ei makseta palkkaa. Tehtävästä aiheutuvat matka- ja majoituskulut korvataan.

Lisätietoja tehtävästä ja hakulomake Allianssin sivuilla  sekä Valtikka.fi (linkit aukeavat uuteen ikkunaan).