Changementorit tapaavat – tule mukaan!

Changemakerin tiimi kutsuu verkoston entisiä ja nykyisiä aktiiveja mukaan Changementor-tapaamiseen. Tapaaminen pidetään perjantaina 24.5. klo 18.30-20 Meilahden kirkon seurakuntasalissa (Pihlajatie 16, Helsinki; ratikat 4 & 10).

Olet tervetullut mukaan tutustumaan Changementor-toimintaan ja kuulemaan verkoston ympäristöteemaisesta kampanjasta. Ohjelmassa on vanhojen tuttujen tapaamista ja menneiden muistelua. Tilaisuuden tarjoilujen mitoittamiseksi ilmoitathan tulostasi ja mahdollisista erityisruokavalioista sidosryhmävastaava Tytille (tytti.matsinen@changemaker.fi) 17.5. mennessä.

Changementor-toiminnalla kootaan yhteen verkoston vanhoja aktiiveja, jotka haluavat edelleen tukea verkoston toimintaa ja pysyä kärryillä ajankohtaisesta kampanjatoiminnasta ja muista kuulumisista. Mentoreille järjestetään kerran vuodessa mentortapaaminen ja he saavat Globalisti-lehden kotiin kannettuna. Vanhojen aktiivien tarjoama asiantuntijatuki on paikallis- ja teemaryhmien toiminnalle korvaamatonta. Mentorien antama taloudellinen tuki on tärkeää etenkin nyt vuonna 2013, kun hakemamme rahoitus osoittautui merkittävästi odotettua pienemmäksi. Mentorien tuella toteutetaan verkoston ydintoimintaa: kampanjoita ja koulutusviikonlopun kaltaisia vapaaehtoisille tärkeitä tapahtumia.

Changementoriksi voit liittyä maksamalla Changemakerille haluamasi summan. Maksamiseen tarvittavat tiedot löytyvät täältä.

Tapaamisiin!