Jäsenkokous 6.4. Ulvilassa – Esityslista ja liitteet

Kaikki Changemakerin jäsenet ovat tervetulleita jäsenkokoukseen, joka käyttää verkoston ylintä päätösvaltaa. Kevään jäsenkokous pidetään lauantaina 6.4.2019 klo 15:30 alkaen Kullaassa, Ulvilassa Changemaker-viikonlopun yhteydessä Silokallion leirikeskuksessa (Silokalliontie 160, 29340 Kullaa).

Jäsenkokouksessa päätetään muun muassa vuoden 2020 pääkampanjan teema. Voit ehdottaa teemaa lähettämällä ehdotuksen osoitteeseen puheenjohtaja(at)changemaker.fi tai esittelemällä sen kokouksessa. Tule mukaan päättämään Changemakerin tulevaisuudesta!

KOKOUKSEN ESITYSLISTA:

1. Kokouksen avaus, päätösvaltaisuus ja kokouskäytännöt
2. Puheenjohtajan, sihteerin, ääntenlaskijoiden ja pöytäkirjan tarkastajien valinta
3. Esityslistan hyväksyminen
4. Verkoston ajankohtaiset kuulumiset
5. Toimintakertomus 2018 (liite 1, aukeaa uuteen ikkunaan)
Esitys: hyväksytään toimintakertomus.
6. Changemakerin ja Kirkon Ulkomaanavun yhteistyöperiaatteet (liite 2, aukeaa uuteen ikkunaan)
Changemakerin tiimi on keskustelut yhteistyöperiaatteista Kirkon Ulkomaanavun edustajien kanssa. Sääntömääräisesti jäsenkokouksen tulee hyväksyä periaatteet vuosittain, vaikka niihin ei esitettäisi muutoksia. Esitys: Vahvistetaan Changemakerin ja Kirkon Ulkomaanavun yhteistyöperiaatteet.
7. Keskustelu Changemakerin toiminnan kehittämisestä
9. Kampanjateeman valinta vuodelle 2020
Valitaan Changemakerin seuraava kampanjateema kokouksessa nousevien ehdotusten joukosta.
10. Vaalitoimikunnan valinta

11. Muut esille tulevat asiat
12. Ilmoitusasiat
13. Kokouksen päättäminen

Jos haluat ehdottaa Changemakerin vuoden 2020 kampanjalle teemaa, tee se lähettämällä lyhyt esittely ehdotuksesta puheenjohtaja Julia Mannille puheenjohtaja(at)changemaker.fi. Jäsenet voivat ehdottaa myös muita asioita esityslistalle ja kommentoida liitteitä  joko sähköpostitse tai omalla nimellä Google Docs -dokumentteihin.

Changemaker-viikonloppuun osallistuvien ei tarvitse ilmoittautua kokoukseen erikseen. Jos osallistut vain jäsenkokoukseen, ilmoittauduthan viimeistään keskiviikkona 3.4. puheenjohtajalle.

Changemaker korvaa kaikille jäsenkokoukseen osallistuville jäsenilleen matkakulut kokonaisuudessaan juna- tai bussilippuja vastaan matkaohjeensa mukaisesti.