Kesä!

Moni meistä jo varmasti odottaa kesän lämpöisiä päiviä ja linnunlauluun heräämistä.
Kesä voi tarkoittaa monenlaisia asioita. Joillekin se on ensisijaisesti lomaa, aurinkoa ja
jäätelöä, joillekin kesätöitä, joillekin sekä että. Changemakerille kesä tarkoittaa ennen
kaikkea kesäkiertuetta! Tänä vuonna kampanjoimme Polttavasta Kysymyksestä, joka on myös kesäkiertueen punaisena lankana. Eri kesätapahtumissa informoimme ihmisiä kampanjasta ja keräämme vetoomuskortteja kansanedustajille.

Kuten edellisinä vuosina tänäkin vuonna kesäkiertueella on asian lisäksi
luvassa myös hauskuutta. Demonstroimme sitä mitä ilmastonmuutos tarkoittaa kehitysmaille luovalla, ihmisiin vetoavalla, kesäisellä ja hauskalla tavalla. Tarkoituksena on järjestää onginta, jossa erilaisia hahmoja ongitaan pienestä uima-altaasta. Hahmoista jokaisella on oma tarinansa siitä, mitä ilmastonmuutos on hänen elämässään merkinnyt.

Kesäkiertue starttaa 16.5. Kirkon nuorisopäivillä, jossa tavallisen ständin lisäksi
Changemakerillä on myös kanava ilmastoaiheesta. Kesän aikana käymme lisäksi ainakin
lähetysjuhlilla Oulussa 13.-15.6., herättäjäjuhlilla Espoossa 4.-6.7. ja Avain-konferenssissa Lohjalla 29.-31.8. Changemaker osallistuu myös mahdollisuuksien toreille ja Maailma Kylässä -festareille.

Jos pääset päivystämään ständille jossakin tapahtumassa, niin ota yhteyttä Minnaan ( minna.havunen@uta.fi ). Järjestämme 29.4. klo. 16 alkaen Espoon Leppävaarassa hikipajan, jossa askarrellaan kesäkiertueella tarvittavia materiaaleja. Jos voit tulla askartelemaan, ota yhteyttä Elinaan ( elina.torronen@evl.fi ), tai saavu vain paikalle!

Nähdään kesällä!