Kesän teemapiknikit!

Kuvan pöytä ei liity sikäli, että meidän lähipuisto on eri ja liittyy sikäli että, piknikille ollaan menossa ja kuvassa on piknikpöytä.

Olemme Changemakerissa keksineet tavan yhdistää hienosta kesäsäästä nauttimisen ja maailman muuttamisen. Kesäkuun 5. ja 6. järjestämme toimistomme viereisessä puistossa teemapiknikit.

Tiistaina 5.6.2018 teemana on ruokaturva ja konfliktit. Kirkon Ulkomaanavun humanitaarisen työn asiantuntija Johanna Tervo tulee kertomaan Etelä-Sudanista. Esityksestä selviää miten konfliktit ja ruokaturva liittyvät toisiinsa ja miten tämä otetaan huomioon Kirkon Ulkomaanavun työssä Etelä-Sudanissa.

Lue lisää täältä ja ilmoittaudu tästä (linkit avautuvat uuteen välilehteen).

Keskiviikkona 6.6.2018 on aiheena yritysvastuu. Finnwatchin Sonja Vartiala kertoo meille järjestöjen yhteisestä yritysvastuulakikampanjasta, ja mietimme miten Changemaker voisi auttaa kampanjaa osaltaan. Yritysvastuu tarkoittaa sitä että yritysten on kannettava vastuuta tekojensa vaikutuksista. Vaatimalla yritysvastuuta voi puolustaa työntekijöiden oikeuksia ja ympäristöä.

Lue lisää täältä ja ilmoittaudu tästä (linkit avautuvat uuteen välilehteen).

Piknikit ovat maksuttomia, ja Changemakerin jäsenille korvataan matkat matkaohjeen mukaisesti(linkki avautuu uuteen välilehteen). Matkaohjeen tiivistelmä on että tule julkisilla kulkuvälineillä (juna, bussi) ja muista säästää liput. Changemakerin tarjoamat piknikeväät ovat vegaanisia. Halutessasi voit tuoda jotain yhteiseen pöytään, silloinkin mieluiten vegaanista.