Tule mukaan kesäkiertueelle!

Kesän ajaksi Changemakerit jalkautuvat Suomen suven tapahtumiin kertomaan ilosanomaa maailmanmuuttamisesta sekä esittelemään verkoston toimintaa ja Velan vangit -kampanjaa. Kiertueen ensimmäinen pysähdyspaikka oli jo huhtikuun alussa Helsingissä järjestetty Suomen Sosiaalifoorumi mutta toukokuussa muutoksentekijät lähtevät liikkeelle oikein toden teolla.

Tapahtumiin Changemakerista kertomaan tarvitaan paljon vapaaehtoisia. Olisitko sinä yksi heistä? Ständillä päivystäminen on helppo tapa tulla mukaan verkoston toimintaan; se ei vaadi ennakkovalmistautumista ja tapahtumissa ihmisten kanssa on mukava jutustella. Changemaker korvaa tapahtumiin osallistuville matkakulut lippuja vastaan.

Kesäkiertuepaikkoja ovat:

13.-14.5.      Kirkkopäivät, Lahti (ständi kirkkotorilla perjantaina klo 10-19 ja lauantaina klo 9-19)
15.5.            Mahdollisuuksien tori, Lahti (klo 11-15)
28.-29.5.      Maailma kylässä -festarit, Helsinki
17.6.            Kuopio tanssii ja soi!
8.-10.7.        Herättäjäjuhlat, Oulu
28.7.            Kotkan Meripäivät
29.7.            Valkeakosken Työväen musiikkitapatuma
6.8.              Loviisan Rauhanfoorumi
13.8.            Mahdollisuuksien tori, Hämeenlinna

Kirkkopäivillä ja Lahden Mahdollisuuksien torilla päivystämisestä kiinnostuneiden toivotaan ilmoittautuvan Leealle ( leea.lamminpaa@kirkonulkomaanapu.fi) 9.5. mennessä. Muista tapahtumista kiinnostuneet lähettäkää puolestaan viestiä siitä Hannalle ( hanna.mithiku@kirkonulkomaanapu.fi).

Lisäksi ainakin Itä-Suomen ja Pohjanmaan changemakereita voi kohdata Joensuun (14.5.), Kuopion (28.5.) ja Vaasan (28.5.) Mahdollisuuksien toreilla.