Vaikuttamistoiminnan ABC-koulutukset palaavat

Kaksi Changemaker-vapaaehtoista, joilla on käsissään maapallo ja megafoni. Tekstilaatikossa lukee vaikuttamistoiminnan abc-koulutukset.

Changemakerin suositut Vaikuttamistoiminnan ABC-koulutukset palaavat lyhyen tauon jälkeen entistä ehompina syksyllä 2022.

Koulutussarjan koulutuksia järjestetään sekä eri paikkakunnilla, että etänä syksyn mittaan. A-koulutukset järjestetään syyskuussa, B-koulutukset lokakuussa ja C-koulutus marraskuussa. Koulutusten tarkemmat päivämäärät ilmoitetaan lähempänä.

Koulutussarjan aikana opit muun muassa erilaisista vaikuttamiskeinoista, kampanjasuunnittelusta, tempausten järjestämisestä sekä vaikuttamismahdollisuuksien tunnistamisesta. Koulutuksen aikana kuulet, miten globaaleihin kysymyksiin, kuten rauhaan, kehitykseen, talouteen ja ympäristöön voi vaikuttaa.

Lisäksi kurssin aikana pääset pohtimaan omaa rooliasi vaikuttajana ja sinua kiinnostavia tapoja toimia oikeudenmukaisemman maailman puolesta, tapaamaan muita samoista aiheista kiinnostuneita nuoria ja ideoimaan konkreettisia kampanjatoimia.

ABC-koulutukset ovat muun Changemakerin toiminnan mukaan avoimia kaikille 13-35-vuotiaille.
Koko koulutussarjan suorittamisesta (kolme osaa A, B ja C) saa osallistumistodistuksen, mutta voit osallistua myös yksittäisiin koulutuksiin kiinnostuksesi mukaan.

Kaikki Vaikuttamistoiminnan koulutukset ovat maksuttomia.

Kannustamme koulutuksista kiinnostuneita liittymään Changemakerin jäseneksi ja tulemaan mukaan muuhunkin toimintaan. Jäsenyys on ilmaista ja tarjoaa paljon etuja, kuten Globalisti-lehden kotiin kannettuna sekä mahdollisuuden hakea matkakorvauksia verkostolta. Jäseneksi voi liittyä jokainen 13–35-vuotias ilmoittautumisen yhteydessä samalla lomakkeella.