Vaikuttamistoiminnan ABC-koulutukset palaavat

Kaksi Changemaker-vapaaehtoista, joilla on käsissään maapallo ja megafoni. Tekstilaatikossa lukee vaikuttamistoiminnan abc-koulutukset.

Changemakerin suositut Vaikuttamistoiminnan ABC-koulutukset palaavat lyhyen tauon jälkeen entistä parempina syksyllä 2022.

Koulutussarjan koulutuksia järjestetään sekä eri paikkakunnilla, että etänä syksyn mittaan. A-koulutukset järjestetään syyskuussa, B-koulutukset lokakuussa ja C-koulutus marraskuussa.

Koulutussarjan aikana opit muun muassa erilaisista vaikuttamiskeinoista, kampanjasuunnittelusta, tempausten järjestämisestä sekä vaikuttamismahdollisuuksien tunnistamisesta. Koulutuksen aikana kuulet, miten globaaleihin kysymyksiin, kuten rauhaan, kehitykseen, talouteen ja ympäristöön voi vaikuttaa.

Lisäksi kurssin aikana pääset pohtimaan omaa rooliasi vaikuttajana ja sinua kiinnostavia tapoja toimia oikeudenmukaisemman maailman puolesta, tapaamaan muita samoista aiheista kiinnostuneita nuoria ja ideoimaan konkreettisia kampanjatoimia.

ABC-koulutukset ovat muun Changemakerin toiminnan mukaan avoimia kaikille 13-35-vuotiaille.
Koko koulutussarjan suorittamisesta (kolme osaa A, B ja C) saa osallistumistodistuksen, mutta voit osallistua myös yksittäisiin koulutuksiin kiinnostuksesi mukaan.

Kaikki Vaikuttamistoiminnan koulutukset ovat maksuttomia.

Kannustamme koulutuksista kiinnostuneita liittymään Changemakerin jäseneksi ja tulemaan mukaan muuhunkin toimintaan! Jäsenyys on ilmaista ja jäsenenä saat muun muassa Globalisti-lehden kotiin postitettuma sekä mahdollisuuden hakea verkostolta matkakorvauksia tapahtumista. Jäseneksi voivat liittyä 13 – 35 -vuotiaat ja liittyminen onnistuu helposti ilmoittautumisen yhteydessä.  Ajankohtaiset tiedot Changemakerin toiminnasta löydät tapahtumakalenterista ja somekanavista.

A-KOULUTUKSET

A-koulutuksia järjestetään ympäri Suomea ja verkossa

13.9. klo 17-19 Helsinki (Kirkon Ulkomaanavun toimisto)
13.9. klo 17-19 Turku (Cafe Art)
13.9. klo 17.30-19.30 Jyväskylä (Kansalaistoiminnankeskus Matara)
13.9. klo 17-19 Raahe (Pattijoen pappila, Koulutie 8)
15.9. klo 17-19  Verkko
15.9. klo 17-19 Tampere (Kulttuuritalo Laikku)

ILMOITTAUDU MUKAAN (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

B-KOULUTUKSET

B-koulutuksia järjestetään

18.10. Helsinki
20.10. Verkko

Ilmoittautuminen B-koulutuksiin aukeaa 16.9.

C-KOULUTUS

Koko päivän kestoinen C-koulutus järjestetään Helsingissä 26.11.

C-koulutuksen ilmoittautuminen aukeaa 24.10.