Ilmoittaudu mukaan Changemaker-viikonloppuun 7.-9.4.2017

Pakolaisteemainen koulutus ja ryhmäkeskustelua syksyn 2016 Changemaker-viikonlopussa

Kevään Changemaker-viikonloppu järjestetään Seinäjoella. Tule osallistumaan mielenkiintoisiin koulutuksiin, opettelemaan maailman muuttamista ja tutustumaan uusiin ihmisiin!

Changemaker-viikonlopussa pääset osallistumaan erilaisiin koulutuksiin ja toimintapajoihin. Kirkon Ulkomaanavun kansainvälisen työn johtaja Tomi Järvinen kertoo nuorten asemasta kehittyvissä maissa, ja pakolaisten elämään Jordaniassa tutustunut Henna Salo avaa pakolaisten elämää leireillä sekä työtä, jota Lähi-idässä tehdään muun muassa Yhteisvastuukeräyksen tukemana. Tulossa myös esimerkiksi Charlie’s Surfing Teamin koulutus sarjakuvan teosta sekä tutustumista Reilut seurakunnat -hankkeeseen.

Koulutusten lisäksi Changemakerin teemaryhmät eli ympäristö-, rauha- ja talousryhmä kokoontuvat viikonlopussa. Pääset osallistumaan sinua kiinnostavan ryhmän tapaamiseen, saat tietoa, mitä ryhmässä tehdään ja mitä tulevaisuuden suunnitelmia ryhmällä on. Lisäksi ohjelmaan kuuluu mukavaa yhdessäoloa ja virkistäytymistä. Viikonlopun yhteydessä pidetään myös Changemakerin jäsenkokous, jossa kaikki jäsenet pääsevät vaikuttamaan.

Missä ja miten pääsee mukaan

Changemaker-viikonloppu on erinomainen paikka tutustua muihin maailmanmuuttajiin ja Changemakerin toimintaan. Osallistuaksesi viikonloppuun et tarvitse ennakkotietoa, tervetulleita ovat kaikki, sekä pitkään toiminnassa olleet että uudet jäsenet.

Changemaker-viikonloppu järjestetään 7.-9.4.2017 Lankarin leirikeskuksessa Seinäjoella. Tapahtumaan on yhteiskuljetus, joka lähtee Seinäjoen rautatieasemalta perjantaina 7.4. klo 17. Paluukuljetus rautatieasemalle lähtee sunnuntaina 9.4. klo 14.

Changemaker-viikonloppu on tarkoitettu verkoston jäsenille, eli 13-35-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. (Liity jäseneksi!) Alaikäiset tarvitsevat huoltajan suostumuksen. Osallistuminen on ilmaista ja sisältää ruokailut ja majoituksen.

Raitis ilma piristi monipuolisten koulutusten välissä.

Raitis ilma piristää monipuolisten koulutusten välissä.

Käytännön infoa

Changemakerin kaikissa tapahtumissa on tarjolla vegaaniruokaa. Changemaker korvaa matkakulut matkaohjeensa mukaisesti.

Lankarin leirikeskuksen pääsee esteettömästi pyörätuolilla ja tiloista löytyy inva-wc. Päärakennuksessa on myös induktiosilmukka, äänentoisto ja AV-välineet.

Ilmoittautuminen

Mukaan mahtuu 40 ihmistä, olethan sinä yksi heistä! Ilmoittaudu mukaan täyttämällä nettilomake viimeistään 28.3. Löydät lomakkeen klikkaamalla tästä (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova. Mikäli jätät saapumatta viikonloppuun tai perut ilmoittautumisesi 28.3. jälkeen, joudumme veloittamaan peruutusmaksun 20 euroa.

Lisätietoja Changemaker-viikonlopusta saat Changemakerin tapahtumavastaavalta Jaana Rissaselta, jaana.rissanen@changemaker.fi tai Changemaker-koordinaattori Sini Tyviltä, sini.tyvi@kirkonulkomaanapu.fi.

Ilmoittaudu mukaan, nähdään Seinäjoella!