Kutsu jäsenkokoukseen 8.4.2017 – esityslista ja liitteet

Jäsenkokous 10.4.2016

Changemakerin ylintä päätösvaltaa käyttää jäsenkokous, johon ovat tervetulleita kaikki verkostomme jäsenet. Kevään jäsenkokous pidetään lauantaina 8.4.2016 klo 15:00 Seinäjoella. Kokous järjestetään Changemaker-viikonlopun yhteydessä Lankarin leirikeskuksessa (Kourantie 122, 60640 Isokoski).

Jäsenkokouksesssa päätetään muun muassa Changemakerin vuoden 2018 kampanjateemaasta sekä keskustellaan verkoston jäsenyyteen liittyvistä kysymyksistä.

Kokouksen esityslista:

1. Kokouksen avaus, päätösvaltaisuus ja kokouskäytännöt
2. Puheenjohtajan, sihteerin, ääntenlaskijoiden ja pöytäkirjan tarkastajien valinta
3. Esityslistan hyväksyminen
4. Verkoston ajankohtaiset kuulumiset
5. Toimintakertomus 2016 (liite 1, aukeaa uuteen ikkunaan)
Esitys: hyväksytään toimintakertomus.
6. Changemakerin ja Kirkon Ulkomaanavun yhteistyöperiaatteet (liite 2, aukeaa uuteen ikkunaan)
Changemakerin tiimi on keskustelut yhteistyöperiaatteista Kirkon Ulkomaanavun edustajien kanssa. Dokumenttiin ei ehdoteta muutoksia. Esitys: Hyväksytään Changemkaerin ja Kirkon Ulkomaanavun yhteistyöperiaatteet.
7. Kampanjateeman valinta vuodelle 2018
8. Keskustelu jäsenyydestä
Avataan keskustelu verkoston jäsenyydestä ja mahdollisista muutoksista esimerkiksi jäsenyyden ikärajoihin sekä kauanko henkilön tiedot säilyvät jäsenrekisterissä. Keskustellaan myös uusien jäsenten osallistamisesta toimintaan.
9. Vaalitoimikunnan valinta
10. Muut esille tulevat asiat
11. Ilmoitusasiat
12. Kokouksen päättäminen

Changemaker korvaa kaikille jäsenkokoukseen osallistuville jäsenilleen matkakulut kokonaisuudessaan juna- tai bussilippuja vastaan matkaohjeensa mukaisesti.

Changemaker-viikonloppuun osallistuvien ei tarvitse ilmoittautua kokoukseen erikseen. Jos osallistut vain jäsenkokoukseen, ilmoittauduthan viimeistään torstaina 6.4. sähköpostitse osoitteeseen puheenjohtaja@changemaker.fi.