Tervetuloa paikallisryhmäpäivään!

Paikallisryhmäpäivässä 15.2.2014 tutustuttiin uusiin verkkosivuihin.

Changemakerin syksyn toiminta starttaa paikallisryhmäpäivällä, jota vietetään lauantaina 29.8. Turussa.

Mistä uusia toimijoita paikallisryhmään? Miten ja missä voisi kertoa Changemakerista ja verkoston kampanjoista? Mitä pitää ottaa huomioon omaa tapahtumaa järjestettäessä? Miten aloittaa feissaaminen?

Muun muassa näihin kysymyksiin etsitään vastauksia yhteisessä kouluttautumisessa. Lisäksi päivän aikana on luvassa parhaiden ideoiden jakamista ja paikallisen toiminnan suunnittelua, hyvää ruokaa sekä mukavaa maailmanmuuttajaseuraa. Iltapäivän päätteeksi virkistäydytään yllätysohjelman parissa, jossa tarkkuudesta on apua, mutta rento ote ja iloinen mieli kuitenkin avainasemassa!

Paikallisryhmäpäivän ohjelma alkaa lauantaina klo 9:00. Viimeisenä ohjelmaosuutena oleva virkistäytyminen päättyy klo 15:30, joten tapahtumasta ehtii hyvin klo 16 Turusta lähteviin juniin.

Changemaker korvaa osallistujien matkakulut tapahtumaan juna- tai bussilippuja vastaan. Koska kulkuyhteyksiä Turkuun lauantaiaamuksi ei useimmilta paikkakunnilta ole lainkaan tai ne ovat vähintäänkin haastavat, järjestää Changemaker kaikille osallistujille majoituksen perjantain ja lauantain väliseksi yöksi (28.-29.8.) sekä yhteisen aamupalan ennen varsinaista paikallisryhmäpäivän ohjelman alkua. Mikäli kotipaikkakunnallesi ei ole mahdollista matkustaa myöskään takaisin lauantaina, järjestämme tarvittaessa majoitusta myös toiseksi yöksi.

Paikallisryhmäpäivä kokoaa yhteen nuoria, jotka jo toimivat tai ovat kiinnostuneita toimimaan Changemaker-ryhmässä. Tapahtumaan ovat tervetulleita niin vanhat aktiivit kuin uudet Changemakerin toiminnasta kiinnostuneet.

Älä siis enää epäröi, vaan merkkaa ajankohta kalenteriin, ilmoittaudu ja tule mukaan! Paikallisryhmäpäivä on tarkoitettu juuri sinulle!

Täytä sähköinen ilmoittautumislomake (aukeaa uuteen ikkunaan) viimeistään tiistaina 25.8.