Tule ideoimaan syksyn toimintaa

Vapaaehtoisia heittämässä lehtiä ilmaan

Onko sinulla jokin vaikuttamistavoite ja tapahtumaidea, jota haluaisit päästä toteuttamaan ja johon kaipaisit muita vapaaehtoisia kanssasi toimintaa järjestämään? Tai haluaisitko muuten vaan päästä vaikuttaa Changemakerin syksyn toimintaan?

Vaikka kesä on vasta alkamassa, Changemakerin tiimissä on katseet suunnattu jo syksyn suunnitteluun ja askelia alkusyksyn toiminnan järjestämiseksi otetaan jo tulevina viikkoina.

Syksyn Changemaker-viikonloppu järjestetään 9.-11.10. Orivedellä. Vaikka kevään leiri peruttiin koronan takia, lokakuussa toivottavasti pääsemme taas yhdessä viettämään ikimuistoista koulutusviikonloppua. Viikonlopun ohjelman ideointi kiinnostavimpien puhujavieraiden ja koulutussisältöjen varmistamiseksi aloitetaan jo 10.6. klo 15 pidettävällä ensimmäisellä kokouksella. Mukaan pääset ilmoittautumalla sini.tyvi@kua.fi, niin saat linkin etäkokoukseen.

Elo-syyskuulle on ideoituna myös erilaisia Changemaker-iltoja. Miltä kuulostaisivat esimerkiksi teemaillat sananvapaudesta, vaateteollisuuden eettisyydestä, ilmastonmuutoksen globaaleista vaikutuksista tai kuukautisterveydestä kehittyvissä maissa? Vai kiinnostaisiko sinua sittenkin Nuoret, rauha ja turvallisuus -teema ja rauhanviikolle ajateltu ekskursio tai teemailta?

Näitä tai muita teemoja voit ehdottaa ja tulla ideoimaan ottamalla yhteyttä esimerkiksi puheenjohtaja@changemaker.fi tai toimisto@changemaker.fi, niin saat lisätietoa tulevista suunnittelutapaamista ja pääset mukaan erilaisiin Whatsapp-keskusteluryhmiin. Lisäksi kannattaa tietysti seurata tiedotuskanaviamme, joissa kerromme tulevasta toiminnasta!