Anna palautetta Veroparatiisimatkat-kampanjasta

10-vuotissynttäreiden kampanjatempaus Helsingissä Simonpuistikossa.

Changemaker on kuluneena vuonna kampanjoinut osana Veroparatiisimatkat-kampanjaa keräämällä postikortteja KONEelle, Stora Ensolle ja UPM-Kymmenelle kannustaen niitä edelläkävijöiksi maakohtaisessa talousraportoinnissa.

Verkoston vuoden viimeinen kampanjatapahtuma oli lauantaina 29.11. osana Changemakerin 10-vuotisjuhlia järjestetty kampanjatempaus Helsingissä. Tapahtumassa kerättiin 147 uutta postikorttia, mikä nosti kampanjan aikana kerättyjen korttien määrän reilusti yli 3 000. Mahtavaa!

Viimeisenä osiona tämän vuoden kampanjassa on jäljellä enää palautteen kerääminen. Tätä tarkoitusta varten on avattu sähköinen palautekysely. Palautetta voi antaa sekä valtakunnallisista että paikallisista kampanjatapahtumista, kampanjamateriaaleista ja kampanjatoimintaa Changemakerissa suunnitelleen velkaryhmän toiminnasta.

Toivomme, että mahdollisimman moni voisi vastata kyselyyn riippumatta siitä oliko mukana aktiivisesti alusta loppuun, tapahtumassa tai parissa vuoden aikana tai vain sivusta seuraillen. Kaikki palaute on erittäin arvokasta ja auttaa meitä kehittämään Changemakerin kampanjatoimintaa eteenpäin!

Vastausaikaa palautekyselyyn on 22.12. asti. Kyselyn täyttäminen vie vain 5-15 minuuttia. Numeroarvostelun lisäksi voit täydentää vastauksiasi kommenttikohdissa! Vastaaminen tapahtuu nimettömästi: vastauksia käsitellään kokonaisuuksina eikä yksittäisiä vastauslomakkeita tunnisteta.

Kyselyyn pääset tästä. (avautuu uutteen ikkunaan)

Kiitos palautteesta ja osallistumisesta kampanjaan!