Kevään vaikuttamistoiminnan ABC-koulutukset

Huolestuttaako maailman tila? Haluaisitko vaikuttaa maailman epäkohtiin, muttet ole ihan varma, mistä aloittaa? Kaipaatko konkreettisia eväitä vaikuttamistyöhön? Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, Changemakerin vaikuttamistoiminnan koulutukset ovat sinua varten!

Changemaker järjestää kevään aikana kolmiosaisen vaikuttamistoiminnan ABC-koulutussarjan. Vaikuttamistoiminnan koulutukset käynnistyvät A-koulutuksilla helmikuussa.

Koulutussarjan aikana opit muun muassa erilaisista vaikuttamiskeinoista, kampanjasuunnittelusta, tempausten järjestämisestä sekä vaikuttamismahdollisuuksien tunnistamisesta. Koulutuksen aikana kuulet, miten globaaleihin kysymyksiin, kuten rauhaan, kehitykseen, talouteen ja ympäristöön voi vaikuttaa.

Lisäksi kurssin aikana pääset pohtimaan omaa rooliasi vaikuttajana ja sinua kiinnostavia tapoja toimia oikeudenmukaisemman maailman puolesta, tapaamaan muita samoista aiheista kiinnostuneita nuoria ja ideoimaan konkreettisia kampanjatoimia.

ABC-koulutukset ovat muun Changemakerin toiminnan mukaan avoimia kaikille 13-35-vuotiaille.
Koko koulutussarjan suorittamisesta (kolme osaa A, B ja C) saa osallistumistodistuksen, mutta voit osallistua myös yksittäisiin koulutuksiin kiinnostuksesi mukaan.

A-KOULUTUKSET

A-koulutukset järjestetään helmikuun lopussa toistaiseksi etänä. Live-koulutuksia voidaan lisätä koulutustarjontaan, jos koronatilanne sen sallii.

A-tason koulutuksessa pureudutaan vaikuttamisen perusteisiin ja keinoihin vaikuttaa yhteiskunnallisesti lähiympäristössä ja globaalisti. Koulutus on suunnattu kaikille maailman muuttamisesta kiinnostuneille. Koulutukseen voit tulla ilman ennakkotietoja!

A-koulutukset järjestetään:

ti 23.2. klo 17-19 verkossa ruotsiksi
ke 24.2.
klo 17-19 verkossa 
to 25.2.
klo 17-19 verkossa

A-koulutusten ilmoittautuminen  (aukeaa uuteen välilehteen)

 

B- JA C-KOULUTUKSET

Koulutussarjan B-osa keskittyy viestintään vaikuttamisen välineenä.

B-koulutukset järjestetään etänä:
Ti 23.3. klo 17-19
To 25.3. klo 17-19

B-koulutusten ilmoittautuminen (aukeaa uuteen välilehteen)

C-koulutuksessa teemana on Kampanja tähtää muutokseen

C-koulutus järjestetään etänä kahdessa osassa:
Osa I La 17.4.
klo 10-13
Osa II La 24.4. klo 10-13

C-koulutuksen ilmoittautuminen  (aukeaa uuteen välilehteen)

 


 

Kaikki Vaikuttamistoiminnan koulutukset ovat maksuttomia.

Kannustamme koulutuksista kiinnostuneita liittymään Changemakerin jäseneksi ja tulemaan mukaan muuhunkin toimintaan. Jäsenyys on ilmaista ja tarjoaa paljon etuja, kuten Globalisti-lehden kotiin kannettuna sekä mahdollisuuden hakea matkakorvauksia verkostolta. Jäseneksi voi liittyä jokainen 13–35-vuotias ilmoittautumisen yhteydessä samalla lomakkeella.