Tule mukaan Vaikuttamistoiminnan ABC-koulutuksiin!

Kärsitkö maailmantuskasta, jonka haluaisit kanavoida toimintaan? Haluaisitko vaikuttaa maailman epäkohtiin, muttet ole ihan varma, mistä aloittaa? Kaipaatko konkreettisia eväitä vaikuttamistyöhön? Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, Changemakerin vaikuttamistoiminnan koulutukset ovat sinua varten!

Changemaker järjestää kevään aikana kolmiosaisen vaikuttamistoiminnan ABC-koulutuksen. Koulutussarjan aikana opit mm. erilaisista vaikuttamiskeinoista, miten suunnitella kampanja, järjestää vaikuttamistempaus tai toteuttaa kannanotto sekä miten tunnistaa, mistä löytyy paras vaikuttamismahdollisuus. Koulutuksen aikana kuulet esimerkiksi, miten rauhaan, ympäristöön ja ilmastonmuutokseen sekä yritysvastuuseen ja maailmantalouteen liittyvissä kysymyksissä voi vaikuttaa. Lisäksi kurssin aikana pääset pohtimaan omaa rooliasi ja sinua kiinnostavia tapoja toimia oikeudenmukaisemman maailman puolesta, tapaamaan muita samoista aiheista kiinnostuneita nuoria ja ideoimaan konkreettisia kampanjatoimia.

Vaikuttamis- ja paikallistoiminnan alkuun A- ja B-koulutuksilla

Noin kahden tunnin mittaisia A-ja B-koulutuksia järjestetään eri puolilla Suomea helmi-maaliskuun aikana.

A-tason koulutuksessa pureudutaan vaikuttamisen perusteisiin ja keinoihin, miten voi vaikuttaa yhteiskunnallisesti niin lähiympäristössä kuin globaalisti. Koulutus on suunnattu kaikille maailman muuttamisesta kiinnostuneille. Koulutukseen voit tulla ilman ennakkotietoja!

A-koulutukset järjestetään:

10.2. Helsinki, klo 17:30-19:30, Changemakerin toimisto (Eteläranta 8)
13.2. Tampere, klo 18:00-20:00, Monitoimitalo 13, kokoustila Strömmer (Satakunnankatu 13)
17.2. Turku, klo 17:00-19:00, kampuskappeli (Ylioppilastalo C, Rehtorinpellonkatu 4 C, 1. krs)
19.2. Jyväskylä, klo 17:00-19:00, Vanha Pappila (Vapaudenkatu 26)
20.2. Oulu, klo 18:00-20:00, pääkirjaston kokoustila Kartta (Kaarlenväylä 3, 3. krs)
3.3. Joensuu, klo 17:00-19:00, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen  kokoustila Helmi (Rantakatu 23 B, kellarikerros)

Lisäksi järjestämme yhden A-koulutuksen ruotsiksi Helsingissä 24.2. klo 17:30-19:30. Paikkana Changemakerin toimisto (Eteläranta 8).

B-koulutukset järjestetään:

18.3. Helsinki, klo 17:30-19:30, Changemakerin toimisto (Eteläranta 8)
23.3. Oulu, klo 18:00-20:00, pääkirjaston kokoustila Kartta (Kaarlenväylä 3, 3. krs)
24.3. Tampere, klo 18:00-20:00, Monitoimitalo 13, kokoustila Strömmer (Satakunnankatu 13)

B-koulutusten aikana perehdytään tarkemmin viestintään vaikuttamisen välineenä. A-koulutusten yhteydessä ilmoitetun kiinnostuksen mukaan B-koulutuksia voidaan mahdollisesti järjestää myös joillakin muilla paikkakunnilla.

Kampanjaprosessi haltuun C-koulutuksessa

C-tason koulutuksessa teemana on Kampanja tähtää muutokseen ja silloin käydään läpi kampanjasuunnittelun vaiheita ja vaikuttamistoiminnan tavoitteiden asettamista. Koko päivän kestävä C-koulutus järjestetään lauantaina 25.4. klo 10-17 Helsingissä.

Miten mukaan

ABC-koulutukset samoin kuin muu Changemakerin toiminta on avointa kaikille 13-35-vuotiaille.

Kaikkiin vaikuttamistoiminnan koulutuksiin ilmoittaudutaan nettilomakkeilla, joihin pääset allaolevista linkeistä (linkit aukeavat uuteen ikkunaan)

A-koulutusten ilmoittautuminen 
B-koulutusten ilmoittautuminen
C-koulutuksen ilmoittautuminen

Koko kurssin suorittamisesta (kolme osaa A, B ja C) saa osallistumistodistuksen, mutta voit osallistua myös yksittäisille koulutuskerroille kiinnostuksesi mukaan.

Kaikki Vaikuttamistoiminnan koulutukset ovat maksuttomia.

Kannustamme koulutuksista kiinnostuneita liittymään Changemakerin jäseneksi ja tulemaan mukaan muuhunkin toimintaan. Jäsenyys on ilmaista ja tarjoaa paljon etuja, kuten Globalisti-lehden kotiin kannettuna sekä mahdollisuuden hakea matkakorvauksia verkostolta. Jäseneksi voi liittyä jokainen 13–35-vuotias ilmoittautumisen yhteydessä samalla lomakkeella.

Changemaker korvaa jäsenilleen matkat kaikkiin koulutuksiin matkaohjeensa mukaisesti. Muista siis säilyttää bussi- ja junaliput. Kulut laskutetaan verkostolta jälkikäteen tapahtumassa saatavalla lomakkeella.