Syksyn toiminta käynnistyy – tule mukaan!

Changemakerin maailmanmuuttajat käynnistävät syyskautensa jo elokuussa! Nyt on oiva tilaisuus hypätä mukaan toimintaan, sillä syksy pitää sisällään toinen toistaan kiinnostavampia koulutuksia ja hauskaa yhdessä tekemistä. Tule oppimaan kehityskysymyksistä, järjestä tempaus yhdessä muiden aktiivien kanssa tai ideoi kokonaan uutta toimintaa! Kaikista tilaisuuksista löydät lisätietoa tapahtumakalenterista (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Haluatko ravistella rakenteita?

Changemakerin uusien illlassa 6.9. tutustut toimintaan ja muihin vapaaehtoisiin rennoissa merkeissä. Tule sellaisena kuin olet ja tuo kaverisikin!  Jo ennen uusien iltaa voit tulla mukaan suunnittelemaan Nälkä kasvaa syömättä –kampanjaa Changemakerin ympäristöryhmään, joka kokoontuu ensimmäisen kerran 21.8. Osallistu myös talous-teemaryhmän yritysvastuuta ja kehitysmaiden asemaa käsittelevään seminaariin 6.9. ja ideoi tulevaa Nuoret, rauha ja turvallisuus –kuulemistilaisuutta rauha-ryhmän tapaamisessa 29.8.

Mietitkö, mistä yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa oikein on kyse?

Changemakerin vaikuttamiskoulutukset eivät vaadi ennakkotietoja! Uutuutena tänä syksynä on kokonainen vaikuttamistoiminnan kurssi, josta saat todistuksen ja jonka käytyäsi osaat panna vaikka oman kampanjan pystyyn. Kurssin ohjelma tarkentuu alkusyksystä, joten pysy kuulolla!

Kiinnostaako kirjoittaminen, kuvaaminen tai kuvittaminen?

Changemakerin oma lehti Globalisti muuttaa maailmaa journalismin keinoin. Toimituskunnan työ käynnistyy päivänmittaisella lehtityökoulutuksella lauantaina 1.9. Aiempaa kokemusta lehtityöstä ei edellytetä.

Huvittaako hauskanpito?

Paikallisryhmätoiminnassa voit suunnitella yhdessä muiden aktiivien kanssa juuri teitä innostava yhteistä tekemistä. Aktiivisesti toimivia paikallisryhmiä on tällä hetkellä Espoossa, Jyväskylässä ja Seinäjoella. Jos paikkakunnallasi ei ole omaa ryhmää, voit perustaa sellaisen helposti (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

Changemaker-viikonlopussa 12.-14.10. tapaat vaikuttamisesta kiinnostuneita nuoria ja nuoria aikuisia eri puolilta Suomea. Viikonlopun aikana tutustut Changemakerin teemoihin ja toimintaan helpolla ja hauskalla tavalla. Ilmoittautuminen viikonloppuun on juuri alkanut, joten varaa paikkasi jo nyt! (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Sopisiko vastuunkantajan viitta harteillesi?

Changemakerin työtä ohjaa vaaleilla valittu tiimi, johon voivat hakea kaikki jäsenet. Tiimissä pääset suunnittelemaan verkoston suuria linjoja, opit koordinoimaan oman vastuualueesi toimintaa ja saat kullanarvoista kokemusta vapaaehtoistyöstä järjestössä. Haku tiimiin vuodelle 2019 on nyt auki! Jos viestintä ja erityisesti journalismi on juttusi, tsekkaa myös Globalistin päätoimittajan ja toimitussihteerin haku! (linkit aukeavat uuteen ikkunaan)