Maailma kylässä -festivaaleille etsitään päivystäjiä – tule mukaan!

Kesä lähestyy ja samoin Maailma kylässä -festivaali, joka tarjoaa värikkään kattauksen musiikkia, esityksiä, asiaohjelmaa, järjestöjä, ruokaa yms. eri puolilta maailmaa. Maailman kulttuurit kohtaavat Helsingissä Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla la-su 25.-26.5.

Maailma kylässä -festarit on osa Changemakerin kesäkiertuetta ja meillä on oma teltta alueella. Teltalle tarvitaan viikonlopun aikana paljon vapaaehtoisia päivystäjiä kertomaan Changemakerin toiminnasta sekä Kaapparit kuriin! -kampanjasta. Olisitko sinä yksi heistä?

Päivystäjiä tarvitaan:

la 25.5. klo 11-20
su 26.5. klo 11-18

Voit tulla ständille sen pituiseksi ajaksi kuin haluat: Tule siis tunniksi tai pariksi, pidemmäksi aikaa kerrallaan tai ota useita lyhyitä vuoroja vaikka molemmille päiville. Vuorot vaihtuvat tasatunnein ja vuorolista kootaan päivystäjäksi ilmoittautuneiden toiveiden mukaan muutamaa päivää ennen festareita. Tehtävään saa perehdytyksen teltalla, joten päivystäjäksi voi ilmoittautua, vaikka Kaapparit kuriin! -kampanja tai verkoston toiminta eivät olisi ennestään kovin tuttuja. Päivystäminen tapahtuu pareittain tai kolmen hengen ryhmissä, joten yksin ei kenenkään tarvitse olla.

Yhteensä kolmen tunnin päivystämisestä Changemaker kustantaa etnisen lounaan festarialueella. Verkosto myös korvaa juna- tai bussilippuja vastaan päivystäjien matkakulut tapahtumaan.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, lähetä sähköpostia osoitteeseen eva.hamalainen@kirkonulkomaanapu.fi ja kerro kuinka kauan ja mihin aikaan haluaisit päivystää. Päivystämisen lisäksi ehtii hyvin nauttimaan myös festariohjelmasta.