Ehdota kampanja-aihetta vuodelle 2017

Maailmanmuuttajat ja Changemaker-banderolli

Mistä sinä haluaisit Changemakerin kampanjoivan vuonna 2017?

Verkostomme vaikuttamistyön kolme teemaa ovat rauha, velka (talous) ja ympäristö, joihin liittyviä maailmanlaajuisia rakenteita ja ongelmakohtia tarkastelemme erityisesti kehitysmaiden näkökulmasta. Tavoitteenamme on rakentaa kampanjoita, joiden avulla voimme vaikuttaa Suomesta käsin ja muuttaa epäoikeudenmukaisia rakenteita reilummiksi.

Viime vuosina olemme kampanjoineet muun muassa radikalisaatioon, veroparatiiseihin, maakaappauksiin ja asevientiin liittyvistä kysymyksistä. Vuonna 2016 kampanjoimme liikakalastuksesta. Vaikka uusi kampanja on vasta alkamassa, on kuitenkin jo aika valita myös seuraava kampanja-aihe ja aloittaa vaikuttamistoiminnan valmistelu. Siksi kutsumme kaikki jäsenet ehdottamaan uutta aihetta!

Kerro ehdotuksesi Changemakerin vuoden 2017 kampanjateemaksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen puheenjohtaja@changemaker.fi viimeistään 17.3. Kerro lisäksi lyhyet perustelut, miksi verkotomme pitäisi kampanjoida aiheesta ja keneen kampanja kohdistuisi. Etukäteen lähetetyt kampanjaehdotukset kootaan ja jaetaan jäsenistölle esityslistan liitteenä kaksi viikkoa ennen jäsenkokousta, joka pidetään 10.4. Oulussa.