Lähde Changemakerin edustajaksi Globsoliin!

Globsol-tapahtuman logo

Kiinnostaako Sinua kansainvälinen solidaarisuus ja globaali oikeudenmukaisuus? Globsol on vuosittain Espoossa Hanasaaren kulttuurikeskuksessa järjestettävä tapahtuma, joka kokoaa yhteen noin 60 aktiivista nuorta (18–22 v.) Suomesta ja Ruotsista. Globsolissa voit oppia, verkostoitua, vaikuttaa!

Tapahtuma järjestetään 17.–19.10.2014 Hanasaaren ruotsalais-suomalaisessa kulttuurikeskuksessa Espoossa. Ohjelma koostuu työryhmätyöskentelystä, luennoista ja keskusteluista. Teemana on tänä vuonna vuosituhattavoitteet ja post-2015.

Asiantuntevien vetäjien johtamissa työryhmissä käsitellään ajankohtaisia ja kansainvälisesti tärkeitä kysymyksiä. Osallistujat valitsevat yhden neljästä työryhmästä. Työryhmien työskentelykieli on englanti ja aiheet ovat:

1. Köyhyys
2. Koulutus ja työllisyys
3. Maapallon kestävyys ja rajat – ilmastonmuutos
4. Rauha ja turvallisuus – yhteiskunnan rakentuminen

Tapahtuman osallistumismaksu on 50 € sisältäen ohjelman, majoituksen ja ateriat. Changemaker maksaa tämän osallistumismaksun sekä korvaa tapahtumaan liittyvät matkakulut kahdelle jäsenelleen, joiden tulee vastineeksi kirjoittaa lyhyt raportti viikonlopun annista verkoston hyödynnettäväksi. Tapahtumaan liittyvät matkakulut korvataan jälkikäteen juna- tai bussilippuja vastaan.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan Globsoliin Changemakerin edustajana, lähetä lyhyt vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen toimisto@changemaker.fi viimeistään 10.8.2014. Kerro hakemuksessasi, miksi haluaisit osallistua Globsoliin ja mihin työryhmään haluaisit osallistua. Changemakerin tiimi valitsee verkoston edustajat kokouksessaan elokuussa.

Tapahtumaan voi osallistua myös omakustanteisesti. Lisätietoa: www.globsol.se, www.globsol.se/fi (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Tapahtuman järjestää yhteistyössä Hanasaari – suomalais-ruotsalainen kulttuurikeskus, Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto, Projektikonttori Tandem, Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry, Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto ja Föreningen Nordens Ungdomsförbund (Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto Ruotsissa).