Hae meille harjoittelijaksi!

Viestinnän ja vaikuttamistyön harjoittelija Changemakeriin

Haluatko työkokemusta vaikuttamistoiminnasta? Kiinnostavatko kehityskysymykset ja tuotat sujuvasti viestinnän sisältöjä? Hae Changemakerille harjoittelijaksi! 

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu  työkalujen ja käytäntöjen kehittäminen Changemakerin viestintään yhdessä verkoston vapaaehtoisten kanssa sekä avustaminen verkoston viestinnän tehtävissä ja tapahtumajärjestelyissä sekä koulutuksissa. Harjoittelija saa valmiuksiensa mukaan vastuuta ja työskennellä itsenäisesti mm. ideoimalla ja laatimalla Changemakerin nettisivujen sisällöt tekstien, kuvien ja rakenteen osalta.

Etsimme harjoittelijaa, joka on oma-aloitteinen ja idearikas, jolla on hyvät sosiaaliset taidot ja joka kykenee saattamaan aloitetut työt loppuun. Edellytämme ymmärrystä sosiaalisen median käyttämisestä organisaation viestinnän välineenä. Vaikuttamis- ja kampanjatoiminnan osaaminen sekä kehityspolitiikan tuntemus katsotaan eduksi, samoin aiempi kokemus projektityöskentelystä. Arvostamme myös Changemaker-verkoston tuntemusta ja aiempaa kokemusta vapaaehtoisten kanssa toimimisesta sekä muusta järjestötoiminnasta.

Hae tehtävää viimeistään 23.6. Lisätietoja tehtävästä antaa Changemaker-koordinaattori Sara Latvus 050 342 3799. Haastattelut tehtävään pidetään 26.-27.6. Kirkon Ulkomaanavun toimistolla osoitteessa Eteläranta 8, 00130 Helsinki. Kutsut haastatteluun ilmoitetaan 24.6.

Lisätietoja sekä hakulomake täällä