Sinustako Changemakerin uusi tiimiläinen?

Mitä Changemaker-tiimi tekee?

Tiimin, jonka Changemakerin jäsenkokous valitsee, tehtävinä ovat esimerkiksi valtakunnallisen toiminnan suunnitteleminen ja kehittäminen, paikallisryhmien tukeminen, yhteyksien ylläpito niin changemakereihin että yhteistyötahoihin sekä valtakunnallisten tapahtumien organisointi.

Olisitko sinä yksi tiimiläisistä?

Haluatko antaa aikaasi Changemakerin hyväksi, tehdä jänniä uusia juttuja mahtavassa porukassa ja saada arvokasta kokemusta järjestötoiminnasta? Ainakin tällaista on Changemakerin tiimissä toimiminen. Tiimiin valitaan vuosittain 5-8 jäsentä ja lisäksi muutamia varajäseniä. Tiimiin valittujen henkilöiden tulee olla Changemakerin jäseniä, muita meriittejä ei edellytetä. Tiimin valinnassa pyritään ottamaan huomioon valtakunnallisen verkoston alueellinen tasa-arvoisuus ja tiimin kokousten pitopaikat muotoutuvat myös tiimiläisten alueellisen sijainnin mukaan. Tiimin kokouksiin on mahdollista osallistua myös etänä. Tiimi kokoontuu noin 2 kertaa kuukaudessa, paitsi kesäisin tiimi kokoontuu harvemmin.

Tarjolla on hommia koulutuksen, tiedotuksen, kampanjoinnin, paikallisryhmäyhteyksien ja muiden projektiluontoisempien juttujen parissa. Tiimihaku on siis käynnissä! Hakuaikaa on 26.9. asti. Uusi tiimi valitaan Changemakerin jäsenkokouksessa 6.10. Jyväskylässä.

Miten tiimiin haetaan?

Ilmaise halukkuutesi lähteä tiimiin lähettämällä sähköpostia 26.9. mennessä Heidille ( heidi.torsti@uta.fi). Kerro sähköpostissasi muutama sana itsestäsi ja miksi tiimiläisyys kiinnostaa.

Kuluvan vuoden tiimiläisten tiedot ja terveiset löytyvät Changemakerin nettisivuilta kohdasta ”yhteystiedot” sekä blogiosastosta. Käy kurkistamassa ja rohkaistu itsekin mukaan!