Syksyn vaikuttamistoiminnan ABC-koulutukset

Kaksi Changemaker-vapaaehtoista, joilla on käsissään maapallo ja megafoni. Tekstilaatikossa lukee vaikuttamistoiminnan abc-koulutukset.

Huolestuttaako maailman tila?
Haluaisitko vaikuttaa maailman epäkohtiin, muttet ole ihan varma, mistä aloittaa?
Kaipaatko konkreettisia eväitä vaikuttamistyöhön?

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, Changemakerin vaikuttamistoiminnan koulutukset ovat sinua varten!

Changemaker järjestää syksyn aikana kolmiosaisen vaikuttamistoiminnan ABC-koulutussarjan. Vaikuttamistoiminnan koulutukset käynnistyvät A-koulutuksilla syyskuussa.

Koulutussarjan aikana opit muun muassa erilaisista vaikuttamiskeinoista, kampanjasuunnittelusta, tempausten järjestämisestä sekä vaikuttamismahdollisuuksien tunnistamisesta. Koulutuksen aikana kuulet, miten globaaleihin kysymyksiin, kuten rauhaan, kehitykseen, talouteen ja ympäristöön voi vaikuttaa.

Lisäksi kurssin aikana pääset pohtimaan omaa rooliasi vaikuttajana ja sinua kiinnostavia tapoja toimia oikeudenmukaisemman maailman puolesta, tapaamaan muita samoista aiheista kiinnostuneita nuoria ja ideoimaan konkreettisia kampanjatoimia.

ABC-koulutukset ovat muun Changemakerin toiminnan mukaan avoimia kaikille 13-35-vuotiaille.
Koko koulutussarjan suorittamisesta (kolme osaa A, B ja C) saa osallistumistodistuksen, mutta voit osallistua myös yksittäisiin koulutuksiin kiinnostuksesi mukaan.

A-KOULUTUKSET

A-koulutukset järjestetään syyskuussa verkossa. Live-koulutuksia voidaan lisätä koulutustarjontaan, jos koronatilanne sen sallii.

A-tason koulutuksessa pureudutaan vaikuttamisen perusteisiin ja keinoihin vaikuttaa yhteiskunnallisesti lähiympäristössä ja globaalisti. Koulutus on suunnattu kaikille maailman muuttamisesta kiinnostuneille. Koulutukseen voit tulla ilman ennakkotietoja!

A-koulutukset järjestetään:

ti 14.9. klo 17-19 verkossa (peruttu)
to 16.9.
klo 17-19 verkossa
ma 20.9. klo 17-19 verkossa

A-koulutusten ilmoittautuminen  (aukeaa uuteen välilehteen)

 

B- JA C-KOULUTUKSET

Koulutussarjan B-osa keskittyy viestintään vaikuttamisen välineenä. B-koulutusten ilmoittautuminen aukeaa ja ilmoittautumislomake lisätään maanantaina 20.9.

B-koulutukset järjestetään:
ti 19.10. klo 17-19 verkossa
to 21.10.
klo 17-19 Helsingissä

B-koulutusten ilmoittautuminen (aukeaa uuteen välilehteen)

 

C-koulutuksessa teemana on kampanjasuunnittelu. C-koulutus järjestetään koko päivän mittaisena koulutuksena Helsingissä Kirkon Ulkomaanavun toimistolla (Eteläranta 8) la 27.11. klo 10-16. Koulutukseen voi osallistua myös etänä.

C-koulutuksen ilmoittautuminen (aukeaa uuteen välilehteen)

 

 


 

Kaikki Vaikuttamistoiminnan koulutukset ovat maksuttomia.

Kannustamme koulutuksista kiinnostuneita liittymään Changemakerin jäseneksi ja tulemaan mukaan muuhunkin toimintaan. Jäsenyys on ilmaista ja tarjoaa paljon etuja, kuten Globalisti-lehden kotiin kannettuna sekä mahdollisuuden hakea matkakorvauksia verkostolta. Jäseneksi voi liittyä jokainen 13–35-vuotias ilmoittautumisen yhteydessä samalla lomakkeella.