Kesäkiertue kaipaa vapaaehtoisia – tule mukaan

Vapaaehtoinen feissaamassa

Changemakerin kesäkiertue on täydessä vauhdissa. Kesäkiertueen aikana Changemaker esittelee toimintaansa ja vuoden pääkampanjaa lukuisissa tapahtumissa ympäri Suomea. Alkukesän aikana on käyty jo Joensuussa, Vantaalla, Helsingissä ja Tampereella. Seuraavana ovat vuorossa:

29.6.2014 Pax-festivaali, Helsinki
4.–6.7. Herättäjäjuhlat, Lapua
11.7. Vapaudenpuisto, Joensuu
9.–10.8. Faces-festivaali, Raasepori
15.8. Ranta14, Lohja
29.8. Mahdollisuuksien tori, Mikkeli
6.9. Mahdollisuuksien tori, Oulu

Changemaker kampanjoi tänä vuonna suuryritysten maakohtaisen raportoinnin puolesta. Olemme haastaneet kolme suomalaista suuryritystä – KONEen, Stora Enson ja UPM-Kymmenen – julkaisemaan maakohtaiset talousraportit. Maakohtaisella raportoinnilla saataisiin yrityksen veronmaksutiedot avoimiksi ja läpinäkyviksi. Keräämme kesäkiertueen tapahtumissa yrityksille postikortteja, joissa yrityksiä kannustetaan avoimuuteen ja edelläkävijyyteen.

Tule mukaan Changemakerin kesäkiertueelle! Tapahtumissa päivystäminen ei vaadi ennakkovalmistautumista ja tapahtumissa ihmisten kanssa on mukava jutustella. Päivystämään tulevat saavat tehtävään myös perehdytyksen, joten rohkeasti mukaan vaan! Vähintään kolmen tunnin päivystämisestä Changemaker tarjoaa lounaan tapahtuma-alueella ja saat Changemakerin palkitsemisjärjestelmään viisi pistettä. Changemaker korvaa tapahtumiin osallistuville matkakulut juna- tai bussilippuja vastaan.

Ilmoittaudu mukana tapahtumiin lähettämällä viestiä osoitteeseen laura.kumpuniemi@kirkonulkomaanapu.fi. Kerro viestissäsi, mihin tapahtumaan haluat osallistua sekä mahdolliset aikatoiveet päivystysvuorolle.

 

Tapahtumalistaa päivitetty 3.7.2014.