Lähde kaverisi kanssa Changemaker-leirille Norjaan!

Changemakerit taiteilivat kampanjakylttejä Oslossa pidettävää ilmastomarssia varten vuoden 2019 SommerSnu-leirillä.

HAKUA JATKETTU 9.6. ASTI

Norjan Changemaker kutsuu suomalaisia mukaan kesä- ja heinäkuun vaihteessa järjestettävään SommerSNU-tapahtumaansa. Suomen Changemaker on päättänyt lähettää edustajaksi tapahtumaan kaksi jäsentänsä. Olisitko sinä toinen heistä? Hae viimeistään torstaina 9.6.!

SommerSNU järjestetään 30.6.-3.7. Utøya:n saarella lähellä Osloa. Kyseessä on Norjan Changemakerin vuoden suurtapahtuma, joka kokoaa yhteen lähes sata nuorta. Ohjelmassa on monipuolista koulutusta, innostavia puhujavieraita, luovia työpajoja, hauskanpitoa, uusia ideoita ja uusia kavereita. Tapahtumaan saapuu myös kansainvälisiä vieraita muiden maiden Changemaker-verkostoista. Lisätietoa leiristä löydät Norjan Changemakerin sivuilta täältä. (linkki avautuu uuteen välilehteen)

Suomen Changemaker maksaa edustajilleen matkat Norjaan. Norjan Changemaker puolestaan kustantaa valittujen osallistujien majoitus- ja ruokakulut SommerSNUn aikana.

Suomen Changemakerin edustajien tulee vierailun aikana osallistua aktiivisesti SommerSNUssa järjestettäviin koulutuksiin ja koota ideoita, joita Suomen Changemaker voisi myös toteuttaa omassa toiminnassaan. Matkan jälkeen he raportoivat oppimistaan asioista verkoston tiimille. Edustajat tekevät matkalta myös sosiaalisen median päivityksiä ja kirjoittavat matkasta uutisjutun Changemakerin nettisivuille.

Edustajien on osattava sujuvasti englantia. Edustajille järjestetään ennen matkaa perehdytys sekä matkan jälkeen palautekeskustelu mahdollisuuksien mukaan tiimin kokouksen yhteydessä joko paikan päällä tai etänä.

Jos kiinnostuit matkasta, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen toimisto@changemaker.fi viimeistään torstaina 9.6. Kerro hakemuksessasi kuka olet, millä tavoin olet ollut mukana Changemakerin toiminnassa ja miksi olisit hyvä valinta verkoston edustajaksi. Pitkää kokemusta tärkeämpää on into vaikuttaa ja kiinnostus kansainväliseen yhteistyöhön! Changemakerin tiimi valitsee osallistujat ja ilmoittaa heille mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen.

Alaikäiset tarvitsevat osallistumiselleen huoltajan suostumuksen. Matkalle ei lähde Changemakerin työntekijöitä.