Tule mukaan Changemaker-viikonloppuun Ulvilaan

On aika pakata reput ja rinkat ja suunnata kohti Changemaker-viikonloppua, joka järjestetään Ulvilassa 5.-7.4.2019. Ilmoittautuminen on nyt auki ja toivotamme tervetulleeksi niin ensikertalaiset kuin myös muut vaikuttamisesta kiinnostuneet 13-35-vuotiaat.

Tuntuuko, että haluaisit tietää lisää mitä voisit tehdä yhteisten asioiden eteen? Silloin tämä viikonloppu on loistava paikka oppia lisää. Tarjolla on vegaanisen ruoan lisäksi eväitä yritysvastuukampanjaamme, rauhan teemoihin ja ilmastovaikuttamiseen.

Vaikuttaminen on mukavaa yhdessä rennolla fiiliksellä. Viikonloppuun kuuluu työpajoja eri aiheisiin liittyen ja vaihtoehtoja löytyy joka lähtöön. Iltaisin pääset rauhoittumaan ja rentoutumaan pelejä pelaten tai vaikka saunomaan.

Changemaker-viikonloppu on loistava tapa tutustua toimintaamme ja tavata muita vaikuttamisesta kiinnostuneita, päästä mukaan huikeisiin koulutuksiin ja työpajoihin sekä rentoutumaan viikonlopuksi upeissa maisemissa kevään korvalla.  Joten lähde sinäkin matkaan kanssamme ja muutetaan yhdessä maailmaa paremmaksi paikaksi!

OHJELMA JA MATKAT

Leiri alkaa perjantaina klo 18.20 ruokailulla ja päättyy sunnuntaina klo 13.30. Yhteiskuljetus Porin juna-asemalta Silokallion leirikeskukseen lähtee perjantai-iltana klo 17.50. Sunnuntaina palataan samaan paikkaan noin klo 15.

Leirin koulutusannista vastaavat eri alojen asiantuntijat. Lauantaiaamun ympäristöteemaisessa koulutuksessa sukellamme saaristomeren maailmaan ja pohdimme ympäristön merkitystä identiteetille Turun yliopiston tohtorikoulutettava Laura Puolamäen johdolla. Piia Anttonen Eläinsuojelukeskus Tuulispäästä puolestaan kertoo, minkälainen rooli eläinten turvakodilla on eläinten oikeuksia edistettäessä. Aamupäivä jatkuu käynnissä olevan #Ykkösketjuun -kampanjan teemaan liittyvällä koulutuksella. Siinä kuulemme yritysvastuun edistämisestä vaateteollisuudessa Pipsa Kämäräiseltä, joka edustaa eettisen ja ekologisen muodin alalla toimivaa Uhana Designia.

Sunnuntain ohjelmassa on kampanjasuunnittelua, uuden vaikuttamistoiminnan oppaan ideoimista, rauha-teemaista koulutusta sekä konkreettisia työkaluja Changemakerin toiminnan esittelemiseen innostavasti esimerkiksi kouluvierailuilla ja ripareilla.

Changemakerin jäsenille tapahtuma on täysin ilmainen, ja Changemaker korvaa jäsenten matkakulut Poriin juna- tai bussilippuja vastaan matkaohjeensa mukaisesti (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). Muille kuin jäsenille Changemaker-viikonlopun osallistumismaksu on 20 euroa sisältäen ruokailut ja majoituksen. Jäseneksi liittyminen on ilmaista (linkki aukeaa uuteen ikkunaan).

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT

Ilmoittatumisaikaa on jatkettu torstaihin 28.3. saakka – ilmoittaudu siis mukaan täällä! (ilmoittautumislomake aukeaa uuteen ikkunaan). Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli jätät saapumatta viikonloppuun tai perut ilmoittautumisesi 28.3.2019 jälkeen, joudumme veloittamaan peruutusmaksun 20 euroa.

Lisätietoa viikonlopusta saat tapahtumavastaava Angelica Saarelta angelica.saari(at)changemaker.fi tai Changemaker-koordinaattori Katariina Väisäseltä katariina.vaisanen(at)kua.fi.