Tervetuloa paikallisryhmäpäivään!

Maailman muuttaminen on hauskempaa yhdessä – tule siis paikallisryhmäpäivään!

Changemakerin paikallisryhmäpäivä järjestetään tänä syksynä lauantaina 24.11. klo 14.15−17 Jyväskylässä Vanhassa pappilassa (Vapaudenkatu 26). Paikallisryhmäpäivän tarkoituksena on yhdessä suunnitella ja kehittää Changemakerin paikallisryhmien toimintaa. Tapahtumassa pääsee tutustumaan samanhenkisiin nuoriin ympäri Suomea ja ideoimaan esimerkiksi sitä, miten Changemakerin ensi vuoden yritysvastuukampanjaa toteutetaan paikallisryhmissä. Paikallisryhmäpäivässä saa myös käytännön vinkkejä toiminnan järjestämiseen. Paikallisryhmät ovat jäsentensä näköisiä, ja jokainen toiminnassa mukana oleva pääsee vaikuttamaan siihen, mitä paikallisryhmässä tapahtuu – oli kyseessä sitten kampanjatempaus, keskustelutilaisuus, leffailta tai lukupiiri!

Tapahtumaan on tervetullut kuka tahansa 13−35-vuotias, joka ovat kiinnostuneet oman paikkakuntansa Changemaker-toiminnasta. Paikallisryhmäpäivään voi osallistua myös, vaikka omalla paikkakunnalla ei vielä olisi Changemakerin paikallisryhmää – sellainen on mahdollista vaivatta perustaa!

Tapahtuman ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Tapahtuma on ilmainen. Lisäksi verkosto korvaa jäsentensä matkakulut tapahtumaan juna- tai bussilippuja vastaan. Tutustu Changemakerin matkaohjeeseen tarkemmin (linkki aukeaa uuteen välilehteen).

Paikallisryhmäpäivän ilmoittautuminen täältä (linkki aukeaa uuteen välilehteen).