Tärkeä tiedote jäsenille: Päivitä yhteystietosi!

Changemaker-vapaaehtoiset ryhmäkuvassa

Changemakerin jäsenrekisteri uudistuu! Jäsenkokouksessa 7.10. päätettiin, että jatkossa verkoston jäseniltä tullaan viiden vuoden välein tiedustelemaan halukkuutta pysyä edelleen Changemakerin jäseninä. Ensimmäinen kerta on nyt! Päivittämällä yhteystietosi jäsenrekisteriin kerrot meille, että haluat kuulua verkostoon myös jatkossa. Lisäksi saat tulevaisuudessa jäsenille lähetettävän Globalisti-lehden kotiin kannettuna.

Lähestymme myös sähköpostitse ja viime kädessä paperipostitse niitä yli viisi vuotta sitten liittyneitä jäseniämme, jotka eivät päivitä yhteystietojaan nyt. Hoitamalla asian pois alta heti säästät kuitenkin sekä omia hermojasi että meidän työtämme.

Jatkossa ne jäsenet, jotka eivät vastaa päivityspyyntöihin ja ilmaise siten halukkuuttaan pysyä verkostossa, poistetaan jäsenrekisteristä.

Yhteystietolomake toimii myös liittymislomakkeena sinulle, joka et vielä ole Changemakerin jäsen, mutta haluaisit olla!

Changemakerin jäsenyys on ilmaista ja tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia toimia oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Jäseneksi voivat liittyä 13–35-vuotiaat Suomen kansalaiset ja sellaiset ulkomaalaiset, joilla on kotipaikka Suomessa

Päivitä yhteystietosi tästä! (Lomake aukee uuteen ikkunaan.)