Tule mukaan vaikuttamistoiminnan materiaalityöryhmään!

Kuva: John Schnobrich / Unsplash

Oletko vapaaehtoistoiminnasta kiinnostunut uusi maailmanmuuttaja tai vapaaehtoistoiminnan konkari? Onko sinulla teräviä näkemyksiä toimivasta vaikuttamistyöstä? Haluatko innostaa nuoria muuttamaan maailmaa?

Tule tekemään vaikuttamistoiminnan opasta!

Vaikuttamistoiminnan opas on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita edistämään globaalia oikeudenmukaisuutta ja rakentamaan reilumpaa maailmaa. Oppaan tehtävänä on tarjota kattava kuva sekä Changemaker-verkoston toiminnasta että antaa vinkkejä siihen, kuinka jokainen voi kantaa oman kortensa kekoon maailmanlaajuisten haasteiden ratkomiseksi. Tavoitteenamme on koota vapaaehtoistoimintaan innostava ja kannustava materiaali, jonka sisällön ovat tuottaneet nuoret nuorille.

Työryhmässä pääset suunnittelemaan, ideoimaan ja jakamaan näkemyksiäsi tulevan oppaan sisällöstä sekä sen visuaalisesta ilmeestä. Lisäksi haluamme kuulla maailmanmuuttajien hyväksi havaitsemista vaikuttamiskeinoista, Changemakerin paikallisryhmien toiminnasta ja vapaaehtoisten järjestämistä tempauksista. Tarvetta on myös innokkaille valokuvaajille!

Tarkoituksena on järjestää pitkin kevättä työpajoja, jossa yhdessä pohdimme ja suunnittelemme oppaan sisältöä, rakennetta ja ulkoasua. Olet tervetullut mukaan työryhmän toimintaan, vaikka et pääsisi ensimmäiseen tapaamiseen tai kykenisi sitoutumaan koko kevääksi! Kaikkien näkemyksille, ideoille ja mielipiteille on käyttöä.

Työryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran keskiviikkona 6.3. klo 17.

Mitä vielä odotat? Ilmoittaudu mukaan 5.3. mennessä sähköpostitse osoitteeseen essi.kurki@kirkonulkomaanapu.fi!