Tule Changemaker-viikonloppuun 5.-7.4.

Iloinen tervehdys Sinulle, maailmanmuuttaja!

Changemakerin koulutusviikonloppu on ihan pian, jee! Mikä olisikaan parempi tapa nauttia sulavasta lumesta ja päivän valoisuudesta kuin antoisa koulutusviikonloppu luonnon helmassa! Tänä keväänä tapaamme Poukaman leirikeskuksessa, Kuopiossa 5.-7.4.

Viikonlopussa on luvassa paljon mielenkiintoista ohjelmaa: Huippuhyviä koulutuksia kaikista Changemakerin teemoista, eli rauhasta, ympäristöstä ja velasta, luovia ja inspiroivia työpajoja, ulkoilua, saunomista, kulttuuriroolipelejä, yhdessäoloa mitä parhaimmassa seurassa, ympäristökampanjan valmistelua, sekä kampanjan lanseeraus! Viikonlopun yhteydessä pidetään myös Changemakerin jäsenkokous, jossa päätetään verkoston tärkeistä asioista, joten kaikki mukaan!

Viikonlopun hinta on 20 euroa, paitsi ensikertalaisille osallistujille se on ilmainen. Sunnuntain jäsenkokoukseen osallistuville Changemaker korvaa julkisilla kulkuvälineillä tehdyt matkat kokonaisuudessaan, muille omavastuuosuus matkoista on 20 euroa.

Ilmoittauduthan siis 22.3. mennessä Ulla-Siskolle ( ulla-sisko.jauhiainen@changemaker.fi) ja varmista paikkasi kevään parhaassa viikonlopussa! Kerro ilmoittautumisesi yhteydessä nimesi, osoitteesi, syntymäaikasi, puhelinnumerosi ja mahdollinen erityisruokavaliosi. Kerro myös, jos olet ensikertalainen sekä aiotko osallistua jäsenkokoukseen. Alaikäiset tarvitsevat huoltajan suostumuksen osallistumiselle.

Tapaamisiin siis Kuopiossa 5-7.4. ja maailma on taas kauniimpi paikka! 🙂

Terkuin,
Ulla-Sisko Jauhiainen, tiimin koulutusvastaava