Innosta kaverisi Changemakeriin – voita upeita palkintoja

Changemakerin jäsenmäärä on jo yli 1200, mistä kiitos kuuluu teille kaikille, jotka olette toiminnallanne innostaneet mukaan yhä uusia muutoksentekijöitä. Tiimi on päättänyt, että tällaisesta upeasta työstä kuuluu myös saada palkinto, ja siitä syystä kevään koulutusviikonlopussa lanseerattiin uusi rekrytointipalkintojärjestelmä.

Jatkossa kaikki uusia jäseniä verkostoon rekrytoineet palkitaan Changemaker-tuotepalkinnoilla. Superrekrytoija ei tarvitse olla palkinnoille päästäkseen vaan jokainen yhden tai enemmän mukaan innostanut saa tunnustusta työstään. Palkintoportaat ovat seuraavat:

1 uusi jäsen kangasmerkki
5 jäsentä muistikirja
15 jäsentä t-paita
30+ jäsentä yllätyspalkinto

Palkinnot jaetaan puolivuosittain Changemaker-viikonloppujen yhteydessä. Jotta toimistolla tiedämme, paljonko kukin on rekrytoinut ja millaisilla palkinnoilla heitä muistetaan, tulee uusista jäsenistä ilmoittaa Sinille ( sini.tyvi@kirkonulkomaanapu.fi), joka pitää niistä kirjaa.

Apuna rekrytoinnissa toimii Liity jäseneksi! -lomake, johon kaikki tarvittavat tiedot on helppo kirjata. Lomake toimii myös uusien paikallisryhmätoimijoiden innostamisessa.